Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Anladım abi. Motor düşük devirde yüke binince oluyor. Soğuk havaların da etkisi var diye düşünüyorum.

Birde soyle bir durum var dizel motor benzinli motor gibi olmuyor munkun mertebe yuksek vites uygun devirde kullanimasi lazimsen 4.vites 1500devirde kullanirsan sıkıntı olur diye düşünüyorum yanlışim varsa duzeltin

Doğru abi doğru. Devirsiz kullanım dizel motorlarda ömrüne çok etki ediyor.

Bende 2.500den aşağıya vites değiştirmiyorum. Bugün denk geldi öyle duydum sesi paylaştım burada.

Izmir soğuk mu arabayi etkiliyor izmirin neresindensin

Karabağlarda. Burada hava 1-2 derecelerde geziyor. Geçen sene bir kere buzlanma uyarısı almıştım bu sene her gün alıyorum 🙂

@ANLOVE

bende o sesten yokta araba 0 derece giderken uyarı vermeye başladı buzlanma tehlikesi diye belli aralıklarla çalıyo rahatsız oldum bu gün onu kapatamıyoz mu

Sadece onu degilde uyarilarin sesini kisabiliyon menuden

@yigitefe
Şuan ego dayım işe gidiyorum tavsiye ederim.

Hayırlı isler gardasim bizim kavsagda iyi bak

gözünüz aydın cemaat bursada da tatil oldu okullar 🙂

Kirikkale`den herkese saygi ve selamlar, hayirli aksamlar

havalar nasıl kırıkkalede doblo napıyo yatıyomu soğukta 😀

Burda dun gece yagan kar 10 cm kadar oldu 1. 2 hafta garajda yatan dpbli bu gun karla bulusturdum. 100 km yol yaptim tepeden ayaga camur oylece cektim iceri

keşke burayada yağsada bizde karla buluşabilsek 🙁 anca oralara yağan karın ayazı geliyo bize

Yok kardes onceki karlar nerde bu kar sizin oralara bakiyo burayada yagmiyo bolca ayaz.

Sende yakinlarda kar yagan bir yerler yokmu kar gercekten cook sahene her taraf bem beyaz adamin ici aciliyor.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back