Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
herkese günaydın beyler;

yine bi hafta başı pazartesi sendromu ile iç içeyim boğuşuyorum, dışarda ince ince kar yağıyor.bugün tatil olsa ne güzel olurdu 🙂

günaydın arkadaşlar.

Herkese merhabalar soğuk başlayan haftamız güzel geçer inşallah...

Selam Doblo ailesi. Antepde sabah 04:30 başalayan yağmur halen devam edi

Ankarama en sonunda kar yağdı

Dosyalar

• 20150105_071946.jpg
    20150105_071946.jpg
    738,1 KB · Okunma: 21
  • 20150105_071946.jpg
    20150105_071946.jpg
    738,1 KB · Okunma: 25
  • 20150105_072027.jpg
    20150105_072027.jpg
    133,1 KB · Okunma: 30
hayırlı akşamlar.karabüktede kar var.

Selamlar dostlar/abiler.

Benim aracın uzak dan kumandası çalışmıyor. Araç normal anahtarlar ile açılıp çalışıyor ama uzakdan kumandası çalışmıyor. Merkezi kilindide problem yok çünkü sürücü tarafından anahtarla açılınca bütün kapılar açılıyor ama uzakdan açıp kapamıyor.

Çipde sorun olsa araç çalışmaz diye düşünüyorum ama sorun nerede çözemedim. Pilinide 1 ay önce değiştirmiştim. Fikri olan var mı ?

Anaktarin icerisinde kumanda alicisi var onu bir kotrol et.anaktardustugunde veya biryere carptiginda lehimler kopuyor ondan olabilir.lehimlri kontrol et.

@ANLOVE

Pilini tekrar değişin bazen bozuk oluyor.

@premio2012_55
mutlaka görmelisin abi...sinop merkezin insanları biraz yozdur ama köye in nerden geldin nereye gidiyosun inmisin cinmisin hiç önemi yok istediğin kapıyı çal sana köle olurlar 7.den 107 ye 🙂 büyük babannem 105 yaşında vefat etti. o yüzden bizde 7den 107 ye diyorz 😀

Allah geride kalanlara uzun omurler versin.su zamanda oyle insanlar nerde sokakta can cekissen yuzune bakmazlar.

Yiğit Abi Ankara ne güzel beyaza bürünmüş ama çok soğukmuş

İstanbul da Kar yok ama soğuk var ama yağacakmış

Aytaç ilk akla gelen pil ama 1 ay önce değiştirmişsin ama bence bi değiştir dene pilde sorun olabilir

Yusuf ALLAH rahmet eylesin

benimde babamın baba annesi 100 yaşında vrfat etmişti eski toprak son gününe kadar sağlıklı idi

@34 ysf 57

@doblo vip premio

Rabbim tüm geçmişlerimize rahmet etsin. Mekanları cennet olsun.

Cümleten Allah razı olsun Dostlar sağolsun. rabbim teala hepimizin geçmişine rahmet pınarlarını nasib etsin.

Yusuf Allah rahmet eylesin.

Oğuz yarın okullar tatilmiş İstanbul'da yağış var herhalde.

Bu arada kumanda konusnda yardımlarınız için sağolun dostlar. Yarın bir anahatarcıya gidip göstericem inşallah basit birşeydir. Anahtar fiyatları çok yüksek 🙁

sağolasın abicim..
acıbademde nerdeyse rüzgar yok ama kar yüzünden okullar tatil 🙂 bizim zamanımızda kar dize gelirdide okula giderdik öyle öğrenirdik tatil olduğunu

Yoğun kar yağışı nedeniyle İstanbul, Bingöl, Ordu, Tunceli, Bitlis, Uşak ve Kars'ın Sarıkamış ilçesinde eğitime ara verildi. (link)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back