Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
abi ben inatcı biriyim zorlarım cidden dediğimi de yapacam bu arabaya kamyonet diyren kişi daha önce hiç binmiş mi bu arabaya acaba bi de onu sorgulamak lazım

kamyonetle bineğin arasındaki fark 10.000 tl . 🙂 aynısının fabrika çıkışlı bineğinide alabilirsin.biz genelde kamyonet olanını tercih ediyoruz fiyattan dolayı

Allah ödeme kolaylığı versin.

şu d4 bi çıksın sorarım ben onlara o zaman peki d4 ün motor seçenekleri ne olacak bi bilginiz var mı

@mesut170
sağol abi ne diyelim o para beni etkilemez hoş da kamyonet geçmesi gıcık bişi dobloyu alacağım parayla hoş başka araba almasınıda bilirdim ama boşverelim sağlık olsun onlar illaki elime düüşecekler hastanede felan o zamanda vergi kadar kalın bi iğneyle girişecem bn onlara

boşverin ya sizin keyifler nasıl

şükür kardeşim.ALLAH bu günlerimizi aratmasın

amin abi zaten beyin cerrahi servisinde tek başıma pazar günü çalıştım fena yorgunum

ALLAH yar ve yardımcın olsun.

olsun abi yarın akşam 6 dan sabah 8 e kadar gidecem 6 ya kadar boş bide salı günümde boş oluyo bide gece çalıştığım ve bu gün çalıştığım mesaaiye yazılıyo 😀

@Mus_55 mesut kardeş unyede bi gel de bu tarafa ziyaret edelim hastanede kendisini.. İgnelerini saklarsa tabi..😀

abi sen gel ben sana iğneyi çay karıştırmak için veririm 😀

hayırlı geceler.

hayırlı geceler mehmet hoşgeldin.

yeni açtığım konuya sizide beklerim arkadaşlar

@mus55
Dostum nasilsin gorusemedik epeydir.. Nasil beyaz kuheylanın keyfi..😀

ne diyim uçuyor 🙂

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back