Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
buarada samsuna gelipte uğra 🙂 mehmetali

@mus55
Aman diyim uyma sen ona... Sakin..🙂

🙂 uymasamda kendine uyduruyor 🙂

@mus55
Sen onun kulagina bi fisilda "terme pidesi" diye bak seni daha dinliiyormu.. Doogru termeye getirir seni..😀

SLM. ARKADAŞLAR, ŞU AN İTİBARİ İLE SICKLIK 2 DERECE VE YAĞMUR YAĞIYOR SABAHA KAR YAĞACAKMIŞ. DÜLDÜLÜ GARAJIN EN SICAK YERİNE ÇEKTİM. MALUM 14 YAŞINI 15 MART DA DOLDURACAK. ÜŞÜMESİN. İYİ GECELER. SLM MEVLÜT AMCA.

hoş geldin Mevlüt amca..ne güzel senin uşağın sıcak bi odası varmış bizim canno bekçi köpeği gibi kapıda yatıyo 🙂
Mesut hocam bende senin gibi 1.9 maduruyum sanırım 1890 geçen yok yaa ben daha rastlamadım. bu olayın en kötü yanı ne biliyon mu abi komşuda transporter var o 1890 geçiyo benden az vergi ödüyo o koyuyo bana ya yakıttan falan zerre sıkıntım yok helali hoş olsun cannoma ama vergi aaaaah vergi ahhh

@premio2012_55

Yav he he recep..😀

Sen önce sözünü tut gel bi termede pideyide sonra konuş...😀

@mali_55

Sözüm söz abi unuturmuyum yaza ordayim kismetse ama önce bafra pidesi yiyelim terme mi ? Ne pidesi yerik.🙂 🙂🙂

gece gece acıktırıyorsunuz insanı yapmayın şöyle uyuyamıyoruz sonra 😀

@premio2012_55
Tmm sen gel inşallah. Bi program yapariz kardeşim..

SLM. ARKADAŞLAR. DÜLDÜL İLK ÇIKAN DOBLOLARDAN. İTALYADA VERGİLER SANIRIM MOTOR HACMİ VE AĞIRLIK İLE EŞLEŞMİYOR. KASKO DEĞERİNE GÖRE ALINIYOR SANIRIM. BİZDE İSE HEM MOTOR HACMİ,HEMDE AĞIRLIK HESAPLANARAK VERGİLENDİRİLİYOR. ŞAHİN LERİN MOTOR KORUMASI FATURA KESİLDİKTEN SONRA ALICI TARAFINDAN TAKTIRIYORDU. SIRF AĞIRLIK Bİ KADEME DÜŞÜK OLSUN DİYE. SLM MEVLÜT AMCA.

Bu gecelik bu kadar. Yarın 05:30 da mesai var. İyi geçeler Doblo ailesi

o zaman cümleten hayırlı geceler ağalar. 🙂

Bu gece burada muhabbet güzeldi.. Her gece buranin boyle şen olması dileğiyle hayırlı geceler..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back