Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Hayirli aksamlar team

Milli takım Brezilyayı yener Kazakistana yenilir gibi geliyor.

mesut o değilde,bizim yeni hoca ne yapar?oynatırmı takımı dersin?halilodziç takımı perişan etti.ersun hoca toplar mı dersin?

Valla ben Ersun hocadan ümitliyim daha öncede görev yaparken başarılı olmuştu.Yerel basın kuyusunu kazmazsa iyi.

Milli takım Brezilyayı yener Kazakistana yenilir gibi geliyor.

mesut o değilde,bizim yeni hoca ne yapar?oynatırmı takımı dersin?halilodziç takımı perişan etti.ersun hoca toplar mı dersin?

Milli takimdan TS ye gectik ama, halilo gitti ya, kim gelse toplar bu kadroyu... adam bes ayda ince hastalik etti bizi

Hayırlı akşamlar Furkan.
Bu milli takım beni mutlu etmiyor izlanda maçını kaybetti diğer maçları seyretmiyorum.Bu gurubu sadece kazakların önünde bitirebiliriz.

hayırlı geceler.

Hayırlı akşamlar mehmet

hayırlı akşamlar.

Bu sampiyonadan umitd yok artik da bakalim bir sonrakine Ne yapacaz.. ee adam imparator, ne derse okim ne diyebilir, iyi olacaz daha diyor..😀

Bu kafayla çok zor.

Dostlar bana müsade çok yorgunum sabahta mesai var.Herkese iyi akşamlar.

S.a abiler kardesler.doblomuzu dun yaptirdik.motor arizasi ve gaz yememe sorunu vardi servise gittik ucuk fiyat cekti.özel servisde 30 tl halletik turboya bagli bir plastik tapa ucu delinmis sorun oymus uc kurusluk.birsey d3 lere has birsey galiba suan sorun yok.

Iyi gecelr iyi mesailer dostum..

S.a abiler kardesler.doblomuzu dun yaptirdik.motor arizasi ve gaz yememe sorunu vardi servise gittik ucuk fiyat cekti.özel servisde 30 tl halletik turboya bagli bir plastik tapa ucu delinmis sorun oymus uc kurusluk.birsey d3 lere has birsey galiba suan sorun yok.

aleykümselam

servs nekadar fiyat istedi ayrıca garanti devam etmiyor mu?

zaten garanti devam ediyor olması lazım tabi darbe falan var ıse o parçaa garantiye girmez

Gecmis olsun recep..

herkse hayırlı geceler

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back