Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Milli takım Brezilyayı yener Kazakistana yenilir gibi geliyor.

mesut o değilde,bizim yeni hoca ne yapar?oynatırmı takımı dersin?halilodziç takımı perişan etti.ersun hoca toplar mı dersin?

Milli takimdan TS ye gectik ama, halilo gitti ya, kim gelse toplar bu kadroyu... adam bes ayda ince hastalik etti bizi

abi herif basına öyle bi konuşuyor ki sanki kendisi 5 yıl üst üste dünya şampiyonluğu kupası kaldırmışta bizde başarısız olmuş.arkadaş,yok yönetim hatalı yok futbolcu hatalı yok hakem hatalı yok cordoza bilmem hangi kulüpte yedekdi...v.s,v.s...

arkadaş kimse çıkıpda demiyor ki;"ulan hıyar,bir teknik direktör olarak kaç maç sahada,takımın başında,maç tamamladın?"lan sanki her maç ben kırmızı kart yiyip seyircinin yanına şutlanıyorum.adam burnundan kıl aldırmıyor.arkadaş herif cordoza yı beğenmiyor ya...herifteki özgüvene bak!sanki önceki takımında messiyi yedek bırakmış!

bonzai içse bu kafayı yapamaz!çok ilginç bişey bu,çok ilginç!

Neyseki gittide kabus bitti.

S.a abiler kardesler.doblomuzu dun yaptirdik.motor arizasi ve gaz yememe sorunu vardi servise gittik ucuk fiyat cekti.özel servisde 30 tl halletik turboya bagli bir plastik tapa ucu delinmis sorun oymus uc kurusluk.birsey d3 lere has birsey galiba suan sorun yok.

aleykümselam

servs nekadar fiyat istedi ayrıca garanti devam etmiyor mu?

40 bin bakim disarda yaptirdik.garanti bitti haliyle sadece bilgisayara baglamak 120 tl parca iscilik haric dediler.disarda yaptirdim o tapa 2 tl 28 tl iscilik 🙂

Milli takım Brezilyayı yener Kazakistana yenilir gibi geliyor.

mesut o değilde,bizim yeni hoca ne yapar?oynatırmı takımı dersin?halilodziç takımı perişan etti.ersun hoca toplar mı dersin?

Milli takimdan TS ye gectik ama, halilo gitti ya, kim gelse toplar bu kadroyu... adam bes ayda ince hastalik etti bizi

abi herif basına öyle bi konuşuyor ki sanki kendisi 5 yıl üst üste dünya şampiyonluğu kupası kaldırmışta bizde başarısız olmuş.arkadaş,yok yönetim hatalı yok futbolcu hatalı yok hakem hatalı yok cordoza bilmem hangi kulüpte yedekdi...v.s,v.s...

arkadaş kimse çıkıpda demiyor ki;"ulan hıyar,bir teknik direktör olarak kaç maç sahada,takımın başında,maç tamamladın?"lan sanki her maç ben kırmızı kart yiyip seyircinin yanına şutlanıyorum.adam burnundan kıl aldırmıyor.arkadaş herif cordoza yı beğenmiyor ya...herifteki özgüvene bak!sanki önceki takımında messiyi yedek bırakmış!

bonzai içse bu kafayı yapamaz!çok ilginç bişey bu,çok ilginç!

Adam bu saydıklarını yaparak kendini kovdurma zemini hazırladı.. 5 ay kalıp, 1 yıllık parasını alıp gitti... Hami Mandıralı demiş ya TS nini parasını pariste yiyor şu an diye... Doğru demiş..

ya arkadaş bu herifi daha önce bu takımın başına getirdiler,sonuç aynı oldu.yani adamın ne olduğu belli,niye tekrar getiriyorsun.

acırım acırım Şenol GÜNEŞ'in şu takıma verdiği emeklere acırım.bu kadroyu şenol hocaya verseler takım her yerde zirveye oynar.

Aynen katılıyorum Raptor.. Neyse atık ilerleyen maçlara bakacaz...

SLM GENÇLER. 6 GÜNDÜR GRİP NEDENİ İLE SİTEYE GİREMEDİM.. BİRAZ DÜZELDİM. NE VAR NE YOK DİYE BAKIP YATACAĞIM. HERKESE SICAK SOHBETLER. İYİ GECELER. SLM MEVLÜT AMCA.

hayırlı geceler.geçmiş olsun mevlüt amca.

Hayirli geceler dostlar...

hayırlı geceler.

hayırlı geceler

hayırlı geceler ailem..

SLM, GENÇLER. HAYIRLI SOHBETLER VE HAYIRLI GECELER. SLM MEVLÜT AMCA.

ıyı aksamlar arkadaslarım 🙂

İyi akşamlar işçiler mesaiden çıkmasını beklerken canım sıkıldı bir foruma uğrayayım dedim i
029mXL.jpg

barış tekirdagın nerei corluda yaptım aşkerligi
;
Çorludanım servis şöförüyüm

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back