Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Millet ilk lafi ben acayim bu emitasyon sayfalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyiz ?

Hayirli aksamlar

Millet ilk lafi ben acayim bu emitasyon sayfalar hakkinda ne dusunuyorsunuz ne yapmaliyiz ?

Ilk yapilmasi gereken olabildigince forum da aktif olacaz ve herkesi buraya yonlendircez... cakma doblo sayfalari ile ilgili arkadaslarimiz facede gerekli uyarilari yapmaya basladi... zaman icinde geregi yapilacaktir...

hayırlı akşamlar

Vaaaay ağalar gelmeye başladı. 🙂
Hoşgeldiniz.

ya herkez buradayken bişi sorcam 1.3 dizel dobloya abart yada benzeri bir eksoz takılabilirmi????

Hosbulduk fethi..

Tekrar yoklama alalım.

Kardelen kurt bana hala film icin usta onermedin

Ilk yapilmasi gereken olabildigince forum da aktif olacaz ve herkesi buraya yonlendircez... cakma doblo sayfalari ile ilgili arkadaslarimiz facede gerekli uyarilari yapmaya basladi... zaman icinde geregi yapilacaktir...

Cakma sayfalari bizim sayfada belirtip bu sayfalarda araclaribizin resinleri izinsiz yayinlanmakta desek ve foto yuklemek isteyenleri foruma yonlendirip forumda foto alinip team doblo damgasiyla face bookta yayinlansa ve forum giris cikislari hizlansa ?

Cakma sayfalari bizim sayfada belirtip bu sayfalarda araclaribizin resinleri izinsiz yayinlanmakta desek ve foto yuklemek isteyenleri foruma yonlendirip forumda foto alinip team doblo damgasiyla face bookta yayinlansa ve forum giris cikislari hizlansa ?

Tam da bu konuyla.ilgili face sayfamizda su an duyuru var ufuk kardes... bzim forum sayfamiz aktif oldugu surece cakma sayfalr yok olmaya mahkummm.....

Tam da bu konuyla.ilgili face sayfamizda su an duyuru var ufuk kardes... bzim forum sayfamiz aktif oldugu surece cakma sayfalr yok olmaya mahkummm.....

Eyvallah kardes. Guzel ozaman.

facebook ve forum sitesinde üye olan arkadaşlarımız muhakkak araçlarında team doblo logosunu ve stickerlarını araçlarında bulundursunlar.Sticker ve logo ne kadar görülürse o kadar tanınıyor oluruz.

selamün aleyküm.hayırlı akşamlar.

aleyküm selam dostum...hoş geldin..

hoş bulduk serdar.nasılsın.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back