Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Sana demedim zaten abi. Sürekli girip cikiyo diye mehmet ali abiye dedim.

hee belki o da öyledir🙂

Geldim geldim dostlar...

Bu gun kronik sinuzitten kaynakli bas agrisi baya sıkıstirdı beni... ilac aldim biraz hafifleyince girdim foruma...

Cumleten hayirli gecelr..

Geçmiş olsun mehmet ali abi

Güzel ülkemin güzel insanları iyi aksamlar. İnşallah bugün dünden daha iyisinizdir.

Geçmiş olsun mehmet ali abi

Sagolasin fethi..

Nasil gecti bursa yoneticlier toplantisi... bulusma icin neler planlaniyor... yoksam surorizmi...😀

Mehmet Ali geçmiş olsun.

Valla abi genel olarak tanisma odakliydi. Buluşma günü kacta ve nerde bulusacagimizi kararlastirdik. Neler yapılabilir diye konuştuk, değerli büyüklerimiz katılacaklar mi acaba diye düşündük 🙂 falan filan

geçmiş olsun dostum.

Valla abi genel olarak tanisma odakliydi. Buluşma günü kacta ve nerde bulusacagimizi kararlastirdik. Neler yapılabilir diye konuştuk, değerli büyüklerimiz katılacaklar mi acaba diye düşündük 🙂 falan filan

Sizler gibi sorumlulugunun bilincinde il yoneticilerimiz oldukran sonra bursa bulusmasinin cok guzel gerceklesecegine inaniyoruz...

Gekme imkani olan buyukleriniz mutlaka gelmeye calisacaktir...🙂

Mehmet Ali Abi gecmis olsun

Benim su işyerini tasima olayi erken biterse hazirlik asamasina daha fazla yardimci olurum. Fakat bitmezse yine elimden geleni yaparim ama ne kadar aktif olurum bilemiyorum.

Arkadaşlar bugün Ankara'da team doblo logolu bir arkadaşla yolda karşılaştım sağa çektik biraz hası hal ettik. Akşam sohbetlerinden ve forum sitesinden bahsettim kendisi facebookta üye olduğunu ama forum sitesini bilmediğini söyledi.Özellikle facebookta yönetici arkadaşlarımız sık sık forum sitesini hatırlatalım. Ben kendine tarif ettim telefon numaralarımızı aldık ayrıldık.Bu arada sticker önemli her doblo sticker lanmalı..

Mesut abi çok doğru bir konuya parmak basti. Bir çok kişinin buradan haberi yok.

Arkadaşlar bugün Ankara'da team doblo logolu bir arkadaşla yolda karşılaştım sağa çektik biraz hası hal ettik. Akşam sohbetlerinden ve forum sitesinden bahsettim kendisi facebookta üye olduğunu ama forum sitesini bilmediğini söyledi.Özellikle facebookta yönetici arkadaşlarımız sık sık forum sitesini hatırlatalım. Ben kendine tarif ettim telefon numaralarımızı aldık ayrıldık.Bu arada sticker önemli her doblo sticker lanmalı..

Iste team doblo kardesligi.

Face uyeleri mobil surumle birlikte forumu daha iyi ulasip kullanabilecek.. az kaldi.. gerekli duyurularda facede surekli yapiliyor...

Her bulusmada forumun onemini ustune bastira bastira anlatiliyor

Mesut Abi sticker in onemi gercekten cok buyuk

YAV SÜREKLİ HER PAYLAŞIMDA teamdoblo.com İBARESİNİ KOYUYORUZ...AMA İNSANLAR DİKKATSİZ BAKIYOR..

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back