Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Çalmaz
Çalması için 3,5 mm jakın takıldığı dişi jak fişin bağlı olduğu teyp ve fiş yuvasının
ona göre özel yapılmış olması lazım en başta usb 5 volt ile çalışır bu jak ın takılabildiği yuvalarda örneğin cep telefonu veya oto teyp aux girişlerinde 5volt beslemesi yok ancak en başta söylediğim gibi ona özel yapılmışsa öyle olur
Örneğin iphone kulaklığını başka telefon veya müzik çalarlara bağladığında kulaklığın tüm fonksiyonlarının çalışmaması gibi
@volkan guney
Muhtemelen d4 ilk çıkarttığı araçlarda reklam için kullanmak üzere kısıtlı sayıda ürettiği veya satın aldığı jantları bitirdi ve daha önce d3 lerde kullandığı stoğunda fazlaca olan jantları eritmek için böyle yapıyor olabilir nasılsa araç aynı araç diye düşünmüş olabilir benimki bir tahmin tabi

hayırlı günler,hayırlı işler.

@m_ates27
haydaaaaa geride kaldığım konuları okurken buna raslayacağımı bilsem inan siteye girmezdim abi. hani dişin için geçmiş olsun ama yakmayaydın o zigarayı yaa 🙁

@34 ysf 57

Dis icin tesekur ederim.

Mesaja gelince sendemi dicem 🙂 🙂 daha sonraki mesajlari okumaya devam et Yusuf

SLM. ARKADAŞLAR, BUGÜN MUSTAFACIĞIMIN SAĞLIKLI YAŞAMA DÖNÜŞÜNÜN 6. GÜNÜ. OOOOOO . SLM MEVLÜT AMCA.

SLM MİLLET. NERELERDESİNİZ. BENDE KAÇMAK ÜZEREYİM SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946
Mevlüt amcacım millet tv ye face falan daldı galiba bu akşam pek ses yok ahaliden 🙂

SLM YUSUFCUĞUM YENİ KANALMI AÇILDIKI, BU İŞDE Bİ YANLIŞLIK VAR GİBİ. SLM MEVLÜT AMCA.

Bende şimdi geldim mevlüt amca
iyi akşamlar herkese

Bnede şimdi geldim mevlüt amca
@mete67
Aleyküm selam

Hakikaten mete 1. mesajınmış hoşgeldin ayrıyeten Türk bayrağı çok şık
onun için ayrıyeten teşekkürler bayrağımızı dalgalandıracak gençlerin olması ne güzel

@mete67
SLM. METE HOŞGELDİN. AİLENİN GENÇ ÜYESİ. SLM MEVLÜT AMCA.

@www.akdenizelektronik.org
çok sağolun bu bayrak hep yükseklerde olmalı inmemeli bu arada yeniyim sayfada yanlıs yere felan yazmalar olabilir bende 🙂

SLM MİLLET SOFRAYI KURUYORUM. SLM MEVLÜT AMCA
DSC00854 DDD.JPG

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back