Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Çalmaz
Çalması için 3,5 mm jakın takıldığı dişi jak fişin bağlı olduğu teyp ve fiş yuvasının
ona göre özel yapılmış olması lazım en başta usb 5 volt ile çalışır bu jak ın takılabildiği yuvalarda örneğin cep telefonu veya oto teyp aux girişlerinde 5volt beslemesi yok ancak en başta söylediğim gibi ona özel yapılmışsa öyle olur
Örneğin iphone kulaklığını başka telefon veya müzik çalarlara bağladığında kulaklığın tüm fonksiyonlarının çalışmaması gibi

@Sezgin Tok
Banada olur gibi geliyor sezgin kardeş önüzdeki ay başı bu üründen alır denerim sonuccu sana bildiririm

@serkanortanca
SLM GEÇMİŞOLSUN SERKANCIĞIM. SLM MEVLÜT AMCA

SLM. GENÇLER. AZICIK FACEYE TAKILDIM.DÖNDÜM OKU OKU YENİ BİTTİ. SİZ YAZIN BEN OKUMAYA DEVAM EDERİM. EN SON 1971 DE DİŞ ÇEKTİRDİM O GÜN BU GÜN DİŞLERDE SORUN YOK. DİŞ AĞRISI. MİDE AĞRISIN İYİ BİLİRİM. MİDENİN DE 2/3 ÜNÜ 1972 ALDIRDIM.YAZ YAZ BİTMEZ. YAŞLANDIKÇA DERT DE ÇOĞALIYOR.SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946

Geçmiş olsun.

Mevlut emmi senin en son diş çektirdiginde ben henuz 2 yaşındaymışım. 🙂

@m_ates27
SLM. MUSTAFACIĞIM GÖNÜLÜ SİZLER SAYESİNDE GENÇ TUTMAYA ÇALIŞIYORUZDA YAŞA ÇÖZÜM BULAMADIK 1 NİSANDA 70 E AYAK BASACAĞIZ ALLAH O GÜNÜ GÖSTERİRSE. SLM MEVLÜT AMCA.

@MEVKU946

İnşallah o gün hep birlikte beraber olaçagız. Tam bir Aile ortamında.

@m_ates27
SLM. MUSTAFACIĞIM.SAĞOLUN. 1NİSAN ÇARŞAMBA GÜNÜ BEKLİYORUM. 24 EKİM 2016 DADA EVLİLİĞİZİN 50 Cİ YILINI ALLAH ÖMÜR VERİRSE KUTLAYACAĞIZ. SLM MEVLÜT AMCA.

Eyi akşamlar rafıklar Allah rahatlık versın sizlere

@m_ates27

hadi sen iyisin kısa paça giymesende ben napayım vitamin bile değildim daha 😢

@TARIKOZKAYA
Sebebi hakkında bilgi varmı parça sıkıntısı falan mı acaba

Selam arkadaslar

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back