Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@yigitefe
Onada şükür kötüyü görmeden iyiyi nerden bileceksin

İnsanlarla ugrasirsan zararli cikarsin. İnsanlarin dediklerine kulaklari tikayacaksin bosver kim nederse desin sen kendine bakacaksin.

Selamun aleykum cümleten hayırlı akşamlar beyaz saçtan bahsetmeyin bi resimde halinize şükreder hale gelirsiniz 🙂

La abicim hangisine kulak tikiyacaksin adam yuzune yapamazsa arkadan laf soz yapiyor masallah bendede bir yapi varki duyunca kendime dert yapiyom napim

İyi akşamlar arkadaşlar

Sanırım hemem hemen hepimiz aynı yaşlardayız yaşadıgımız onca şeye ragmen mutlu olmayıda ögrendik bununla ilgili gittigim serviste bir yazı vardı bunu sizinlede paylaşmak isterim
image.jpg

Hakikatten gecenlerde arkadaslarla eski cocuk oyunlari hakkinda eski gunleri yad etmistik neydi o gunler bir daha gelirmiki🙁😢

@yigitefe
Valla bana çok paran olsa ne yaparsın diye sorduklarında çocuklarımın benim çocuklugum gibi yaşamaları için harcardım diyorum o bile zor ama keşke gelse o günler

Neyse biraz dertlendik hüzünlendik şimdi birazda gülümseyelim....
image.jpg

Simdiki cocuklara camurla oyna desen oynamazlar agaclarin tepesine cik desen cikamazlar mahalle kavgasi yap desen yapamazlar simdikivcocuklar sanal cocuklar

hayırlı aksamlar arkadaslar aranıza yenı katıldım suan arabam yok kısmet olursa enkısa surede bır arac alıcam konyadan kımler var

@erhankrkç
Hoş geldiniz konyalı arkadaşlar var birazdan bulurlar sizi

@erhankrkç
Aileye hoşgeldin keyifli forumlar

Selamunaleykum ağalar. Hayırlı aksamlar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back