Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Fethi KORKUT
Çok şükür kardesim işi güçü bitirdim girdim eve ama üstümden kamyon geçmiş gibi hissediyorum suan

GÜÜÜÜÜÜNNAAAAAAAYYYDIIIIINNNN AHALİİİ

hafta bitti ilk defa en önce gelebildim ya 🙂

adsız.JPG

Selamün Aleyküm güneşli bir gonya sabahından türkiyenin en büyük ailesine GÜNAYDIIIIINN
günün ilk mesajı benden sanırım 🙂 🙂 🙂
çayı demledim simitleri aldım.hadi bardağını kapan gelsin 😀

@34 ysf 57
benden 4 dakika önce başladın güne sanada günaydın 😀😀

Selamun aleyküm cümleten hayırlı sabahlar hayırlı günler

@efsane05
saate aldanma abicim 7:30 en geç 08:00 de burda oluyorum ama geçmiş konulara bakıyorum.diğer başlıklara bakıyorum bildirimlere bakıyorum en son herşeyi temizleyip öyle giriyorum bi selam çakıyorum 😀

hayırlı sabahlar dostlar. erkencisiniz bu sabah yaw. pek de huzlısınız. çaylar simitler oh maşallah 🙂

@34 ysf 57

Gunaydin.

Yusuf sabah 05:00 de ilk mesaji atacakti m atmadin. ilk yusuf atsin diye .

@m_ates27
tahmin ettim zaten abi çünkü biliyorum o saatta mesajı genelde ilk sen atıyosun. baktım atmamışsın anladımki bana müsade var 🙂 o heyecanla çayları unuttum ama sağolsun ahmet abi hazırlamış 😀

@34 ysf 57

tamamdır gardaşım gerekirse arabasınıda alırız... 😀

Son düzenleme:
@erhankrkç
slm gonyalı gardaşım aramıza hoş geldin Türkiyenin en büyük,dünyanın örnek aile sitesi TEAM DOBLO ailesine hoşgeldin.
Team doblo ne demek;
1)gardaş,abi,dede,amca,dayı demek
2)en canlı en doğru paylaşım demek
3)mutlu olduğunda üzüldüğünde paylaşabileceğin sohbet edebileceğin en samami arkadaş demek
4)
5)
6)....
devamını yazarım ama elim yorulur klavyenin mürekkebi biter 😀 😀neyse devamını ilk buluşmaya sakladım.Etli ekmek yerken konuşuruz....
herzaman siteye bekleriz.
yapabileceğim birşey varsa bir tık kadar uzağındayım .

Saygılarımla...

hayırlı günler.

yoğun bir gün geçiyor.birazda yoruldum.akşam olsada eve gitsek çay içsek uyasaaakk 😴😴

Selam Aleyküm. Nişlisiz haylesiz ahadaşlar.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back