Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
herkese hayırlı geceler allahım tekerlerınıze tas degdırmesın ınsallah cumleten hayırlı geceler doblomadmax yatısa gecer

iyi gecedler kardeşim kendine kendin için çok ama çok iyi bak yarın aramayı unutma dönüş yolunda buluşuruz oldumu ? iyi uykular badime selam anneminde ellerinden öperim 🙂

@doblomadmax
İidir abim ya arkaaşlarla oturuyoz iki lafın belini kırıyoz

çok geç cevap yazıyorsun barışım metin abin yatağın yolunu tuttu kaçıncı uykusundadır kim bilir pireler bir yerlerinde cirit atıyordur şimdi 🙂

@fingerbowl
hmm..demokrasi güzel şey...tırt derken? @fingerbowl

Ya muhabbet koyu abim bildigin gibi değil kütahyanın en agır abileriyle takılıyoz bu gece ☺

kaç grostonluk abilerin senin 🙂şaka şaka bizdende selam söyle abilerine hoş sohbetler dilerim bak benimde kütahyada çok sevdiğim bir dostum var bayan kuaförü kendisi 🙂

yani liderim bu demokrasi biraz hırt bir demokrasi dikta demokrasisi meclise gelemden sonuç çıkıyor ondan diyorum temsilci olalaıam yönetici ollalım olmadı yardımcı olalaım diye ama malum tırt işte tırt 🙂

@fingerbowl
A.s. abim hepsininde sizlere slm var kim kuaför slmını götüreyim istersen

@fingerbowl
Bilmesemde bulurum abimsıkıntı yok emrin olur

@fingerbowl
vay..
demek bizim adaletimize güvenmiyorsunuz?
doblomadmax da beğenerek bunu onaylıyor?
meclise geldi,oylandı ve sonuçlandı...kararı açıklandı..bundan daha doğalı olamaz...polmik yaratmak değil,amacımız çözüm yaratmak...
paye istenen değil verilen birşeydir ve hizmet iin payeye de gerek yoktur...tabi herşeye olduğu gibi bunada cevabın olacaktır..ama ben noktayı KOYUYORUM.

Tamam abicim muhtemelen doktorlar caddesindedir slmın garantide

way be bir nokta bile beğeniliyorsa bize düşen virgül gibi eğilmektense nokta gibi dik durmaktır bizede bu yakışır admin gene gösterdi adeletliliğini bizede saygı duymak düşer 😀😀😀😀😀😀

@serdarengin
valla normalde cewap yazmıcaktım ama soz hakkı dogdu laflarım baska yerlere cekılmesın abım bastan dıyım sımdı serdar abıcım levent abımısteklerını soyledı bende benım hakkımda goruslerımı ılettım hem gorusler kendımden hemdearkadasların demesıdır her gun 10-15 kısı arıyo mesaj atıyo hepsıne elımdengeldıgı kadar yardımcı oluyorum teamdoblo aılesı ıcın elımdengelenın fazlsını yapmaya calısıyorum ve yapıyorum! bunun ıcın begendım sen yanlıs anladıysan ozur abım ama sunuda gozardı ettıgınızı dusunuyorum ben bu aıle ıcın yaptıgım yapacagım herseyı gonul bagıyla yapıyorum bılıyorumkı bazı admınlerden dahacok ıs yapıyorum ama gorulmeyıp ıstanbulla ılgılı bole bı karar alınması derınden uzdu benı ama benı bılıyosun sen gonullerın yonetıcısıyım ... tekrardan soyluyorum yanlıs anlasılıcak bı dawranısım varsa ozur hayırlı geceler

@fingerbowl
abı unutmadım benı bılırsın buyuklerıme herzaman saygılıyımdır sız buyuklerım noktayı koyarsınız ben cumleye buyuk harfle baslarım .

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back