kusura bakmayın arkadaşlar serum ve ilaçlarla ayağa kalkabildim.Dün işede gelemedim.
Biraz uzak kaldık ama telafisini yaparım.
Ya haftalardır türkiyenin gündeminde olan özgecan kardeşimiz için 2 kelime söylemeden duramayacağım.
Nasıl bir milletiz böyle canilerin aramızda olmasına müsade edebiliyoruz.Nasıl kıydın gencecik kıza nasıl yaktın gelinliğini nasıl aldın ömrünü.seni doğuran ana değilmi.nasıl bir babadırki oğlunun katil olmasına destek vermiş veya yardım etmiş .Anlamıyorum anlayamıyorum.Aklım almıyor.Arkadaşlar 2 çocuğum var Allah cümlesine sağlık sıhhat huzur uzun ömür versin ailelerimizin evlatlarımızın acılarını bizlere göstermesin bazen soruyorum nasıl hayatta kalabilecekler nasıl ayakta kalabilecekler diye bizim çocukluğumuzda olan mahalle oyunları arkadaşlıklar artık yok. hatırlıyorumda mahalle arası yaptığımız maçları gazozuna oynardık ama kimsenin burnu dahi kanamazdı.Ama şimdi bakıyorum çocuğumu evimin önüne indiremiyorum.neden neden neden.????
Allah ım sana el açıp dua eden gözü yaşlı analar için ,Bu millet için canını kanını veren şehitler için,ağzından Allah kelamı düşmeyen Allah dostları ve evliyalar Ve Adem babamızdan son peygamber Hz. Muhammed (s.a.v) efendimiz arasında olan bütün peygamberler yüzü hürmetine gönlümüze yüreğimize Allah korkusu aşıla vicdanını dinleyen kullarından eyle senin yolundan hak yoldan ayırmayan kullarından eyle senin herşeye gücün yeter bizi bütün kötülüklerden koru...Amin
mustafa abi bakma sen bunlara yerken hepsi ateş atıyodu 🙂 yogururken ara ara tattırdım yeter bu kadar dediler acı için. şimdi tırı vırı yapıyolar. 🙂 bana kalsa acısı yoktu bulgurla oranı 1e 1 bile değildi isotun. kadir çok sıkıntı çekiyomuş o yüzden koyamadık doğru düzgün acı.