Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
image.jpg
An itibariyle Çankırı. Kar çok gözükmese de yoğun 🙂

hayırlı sabahlar....

@Musa_06-18
çerkeş kurşunlu ılgaz bunlar bayburta giderken yol istikametim bunlara yakınmısın musa kursunlu çok soguk oluyor istanbuldan 25 dereceydi yazın cıktıgımda kursunluda dublexsim 10 derce gösteriyordu 🙂

@hasan Adıgüzel
Sen 60 km kuzeyden geçiyorsun kardeşim. Kurşunlu çok soğuktur evet. İlginç bir yer orası.

@hasan Adıgüzel
Esas şimdi, geçeceksin oralardan 🙂 Yazın ayrı kışın ayrı güzel.

karlı bir ankara gününden herkese selamlar. Gününüz aydın kazancınız bol olsun.

@mesut170
Amin cumlemizin mesut benim kayin pederde tokat turhallida köyünün ismini bilmiyorum ama çok iyiler rabbim şükürler olsun.

biz burda gökhan bekleyek adam tepelerde gezsin 🙂

Gökhan da 4x4 gibi çevik d1 var ne güzel geziyor tepelerde🙂

@Fethi KORKUT

Abi isim bitse anında yanındayım ama Askeri hastanede sevk eden edene elimde bi evrak sabahtan beri dolaşıp duruom hastane içinde bi oraya bi buraya şimdide Molaya girdi bekliyorum bitecek inş.

iyi hadi öyle olsun

@doblo vip premio

Içinde uktedir, şu Brezilya ya verilen d1 1.8 benzinli 4x4 doblo Tr de olsa direk onu alıcam da maalesef bize yok 😀

@ToeXicT

Gökan aynı benimde canım isti bii Adventure olsa nası olurr 😀

Selamun aleyküm hayırlı günler abileriim

Bugün golf mk7 aldık, 1.2tsi 52bin tl 2015 midline ( tanıdığım aldı ) Araç almak isteyenler varsa abilerim şu anda %5.5 lik bir indirim yapıyorlar indirim gelmiş 😀 Hee derseniz ki boş arabaya 52 bin vericeğime doblo 1.6 premio plus alırım diye 😀 Haklısınıız bende onu alırım abileriim ama kamyonet diye geçiyor ya o problem 🙁

selamun aleyküm hayırlı akşamlar cümleten keyifler nasıl?

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back