Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
işe girerken zayıfmıydın

Ise girerkende kiloluydum ama ona inat zayifliuacagim tabiki adi isten cikarmazsa ozaman bakacaz

Seni potron almadımı. işe alırken seni görmedimi. kılolu oldugunu bilmimide şimdi şikayet edi bu hayırsız.

Bunlar 3ortak ise alana benden icin laf soylemis oda basim agrimasin diye isime birsey diyemiyor kilomu mazeret gosteriyor bu nun gibi adamlara is yapmican yalan soylicen yaranirsin onuda ben yapamiyom boyle oluyor ha bide cok izin kullaniyormusum 180 gunde 2.5 gun izim 2 gunde rapor toplamda 4.5 gun izin kullanmisim bunun neresi cok yav allah askina

@yigitefe
vay hayvan eti yemiş vay...4.5 güne ses ediyor he🙂

Bir fabrşka işçisi olarak ( 4 sene çalıştım ) izdirabini anlıyorum kardeşim. Allah sana sabir versin Hayırlısıyla kafan rahat edeçek bir iş versin.

Allah razı olsun inşallah gardasim bu gunlerde gelir gecer insallah ama geciyorda delipte geciyor parcalayipta geçiyor

nabiyonuz beya avalar nasıl bizim burda souk kamyonun mazot donmasın diye bu akşam fullerken bi litre benzin koydum depoya donmasın diye

Hoş geldin Barış.

oş bulduk abi nabiyosun

Aa iki çirtik hanek edik Yigit gardaşımdan.

edilim abi abi ne olcak bu mazot fiyatları (açtım konuyo)

@yigitefe

İki laf ediyoruz manasında

nAL1EB.jpg

@yigitefe

Ankarada KOMATEK fuarına katıldıgımda Hıtachı standındakı bayanda sölemişti. 😀 😀

Bayan : Bey efendi özür dilerim sölediginizi anlamadım dedi ( üç kez tekrarladıgım halde )😀 😀

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back