Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
@Fethi KORKUT
aynen fethi abimin dediği gibi barışım sen canını sıkma yaz bi kenara kin de tutma içinde kenara yaz ki ilerde sana tecrübe olacak.

haklısınız abi allah sizden razı olsun

Sıkıntı ne diyeceğim ama özeldir diye demedim

bak gördünmü barışım tecrübeye örnek.. ben direk özelden sordum 🙂 fethi abim düşündü sormadı buda bana tecrübe oldu. umarın seninki de böyle çok can sıkıcı olmayan bişeydir.

abi çok sevdiğim bir abim vardı çok severdim bü gün kendinden 15 yaş küçük bizim stajerle çıkmaya başladı satajer afedersin kıçı başı ayrı oynayan cinsti onla çıkarken benle olmak istedi abim olcak kişiye bunu söyledim yalandır dedi eyvallah deyip selamı sabahı kestim bugunde kız yine benle olmak istedi bende tersledim o abi dediğim adamı aradım abi dedim böyle böyle yine inanmadı üstüme adam saldırtıtı bende dayanamadım ne kızı ne abi dediğim adamı bu akşam pertte çıkardım elimden zor aldılar ama zoruma giden olan 15 küçük kızla çıktı kızın her yeri aynı oynuyo uyardım yine inanmadı başkası yerimde olsa on defa kızın teklifini kabul ederdi yine onu aradım bil dedim o beni kalleş sandı ona yanarım

S. Et boşver. Ne o la öyle türk filmi gibi. Salla gitsin. Tencere kapak muhabbeti onlarınki. Sen niye o tatlı canini sikiyon ki.

@minibuscu59
sen üstüne düşeni yapmışsın kardeşim senin gibi namuslu kardeşi varmış kardeşini kaybetmiş. bide yollu manita bulmuş ( çok özür diliyorum büyüklerimden ) giren çıkan ona olmuş sen bişey kaybetmemişsin kardeşim.buna benzer bişeyde benim başıma gelmişti.

abi kalleş gibi görülmek zoruma giden olan 30 yaşına gelmişşin kız 15 yaşında kız otuz yaşına geldiğinde olcak 45 yaşında o karıdan sana ne hayır gelir artı ben onun için ölüme gidirdim o bana inanmadı kalleş gibi gördü ona çok üzülüyorum

Değmez tatlı canini sıkmaya barışım. Vardır bunda da bir hayir. Belki boyle olmasa ilerde daha büyük bir sıkıntı olacaktı.

@minibuscu59
bana da çok oldu kardeş
hakkını ara olmuyorsa Allah a havale et
sen kendini biliyorsan varsın dışardaki beni deli görsün umrumda olmaz
hayatın cilvesi bu herkes iyi olacak değil
zaten arkadaşlıkların çoğu menfaate dayalı oluyor

@Fethi KORKUT
hayır da şer de Allah c.c. den..

her şer de bir hayır vardır, her hayır da bir şer Allah bilir en doğrusunu
bize eyvallah demek düşer

Aynen öyle murat.

@kardelenkurt
allah sizden razı olsun murat abi derdimi dinlendiniz kusuruma bakmayın sizide dertlerimle boğdum

@kardelenkurt
Amenna ve saddakna...

Slm dostlar misafir vardı ançak gelebildim. Bu geçe çok sey kaşırmışım. 😀 Size tatlı ismarliyaçaktım ama foto yasak oldugundan vaz geçtim. 😀 başka güne kalsın.

Hayırlı geceler dostlar, yarin çok yolum var. Yatmam lazim artikin. İyi bakin kendinize.

sağol feti abi sende yola mı gitçen abi

Hayirli geceler yarin finduklara kış gubresi atacam insallah.. Yatmak lazim calisacaz yarin..🙂

abi yaza kadar olurmu fındaklar askere gitmeden gönderirsin bi avuç 🙂

@mali_55

Allah rahatlık versin kardeşim. Bizdede fistik var. Yarın mesaiden sonra bende gidecem.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back