Online Buluşma ve Sohbet

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mali_55
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Onu senin düğünde kullanırız yusuf bu aksamlik 1 demlik yeter

olur abim bana uyar 🙂
bu arada 5-6 veya 12-13 eylüle gün alcaz abilerim bulabilirsek. ikinci ve ev halkından daha çok görüştüğüm ailem olarak sizleri mutlaka bekliycem he haberiniz olsun şimdiden 🙂 gün kesinleşince tekrar haber vericem 🙂

@34 ysf 57
hayırlı olsun yusuf Allah c.c. mesut etsin şimdiden

@kardelenkurt
Allah razı olsun abicim buralarda olursan mutlaka beklerim 🙂

Selamun Aleykum arkadaşlar.

@MuRaT09

aleyna aleyküm selam adaşım

profil bilgilerini doldurursan sevinirim

Neden olmasın yusufcum.
Aleykumselam murat09

@kardelenkurt

Bende şimdi onunla ilgileniyordum.Site degişince bilgiler silinmiş galiba.

@MuRaT09
evet yeni sistem ile şifreler bile değişti

nasıl yeni sitemiz 🙂

@kardelenkurt

Valla Adaş eskisine göre çok iyi 👍 Face de aktif oluyorum ama burayı unutmuştum nerdeyse artık burda da aktif olmaya çalışırım :krnz:

Bu akşam cinayet işlemessem hiç bir akşam işlemem

@minibuscu59
Relaxx... Sakinn... Dinleriz Baris kardes....

@minibuscu59
aman hocam aman sakin ol 🙂

abi dert anlatmaya çok ihtiyacım var herkes mi kalleş herkes mi adi şu sanal ortamda bile sizler beni kardeşiz gibi gördünüz kardeş dediğim insanlardan hep kazık hep arkadan vurma bıktım abi çok mu salağım ben bu kadar salak mıyım insanlık kardeşlikten başka bişey yapmadıklarım hep kalleşlik bıktım abi yoruldum

Ayirdir be barisim. Nuuldu sana

bıktım fethi abi siz bu sanal alemde bile bana öz kardeşiniz gibi davranıyonuz ama insanlar çok kötü

Hayat böyledir barışım. Bu hayatta sayısının önemi yok ama gerçek dostları olmalı insanin. Yoksa menfaatler çakışınca senden kötüsü olmaz.

aynen abi biz herkesi siz gibi kendim gibi gördüğüm için hep salak yerine konan ben oluyorum

Tecrübe boyle kazaniliyo barış. Bigun kazık yememeyi ogrenecen. ama bunu yiye yiye ogrenecen.

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back