Ön taraftan gelen ses...

Anladim sagolun ustamin dedigi direksiyon kutusu problemi bana pek mantikli gelmedi.En iyisi biraz daha gozlemleyip araci rot balansa sokmak...

Geciktirmemenizde fayda var sonuçta çok büyük meblağ tutmaz ama küçük arızalar büyükleri tetiklemesin. 20 liralık şey ihmal edilirse 200 lira olarak döner araba ve mekanik işi belli olmaz.

Babamin torosta gördum dirdksiyon kutusu sorununu..kara direksiyonu hidrolik gibi olduydu ..icinden parca kirilmis ...hatta usta bir sure kullan rahatca sonra degistirik demisti :-D :-D toros candir

Ankarada hangi sanayiye gidiyorsan söyle ona göre rot balanscı tavsiye edeyim kardeş ustanın tecrübesi önemli

@Alirüzgar

Ali kardeşim gittiğim sanayi İskitlerde Arif Oto isminde özel bir servis.Bugün yine denedim arabayı özellikle geniş bir çukurdan geçerken tak diye acayip bir şekilde vuruyor ve sol taraftan geliyor ses.Sanki birşeyler yerinden çıkmış sarsıntıda vuruntu yapıyor.Benim acilen göstermem lazım hemen tavsiye edersen sevinirim.

Tümseklerde çukurlarda bazen hafif taşlı yollarda langırtı gibi olur sok bozuk yola patır patır ses yapar benim bazen düz yolda bile yapar bendede vardı kafayı yicektim sonra servisle çıktık yola arabada bişi yok gözükmüyor en sonun alt korumalıkta bir parçanın gevşediğini öğrendik gevşek olduğu için vuruyormuş

detaylı bir rot balans sorunu çözecektir diye tahmin ediyorum.en azından ne kaynaklı olacağını bilebilir.geçmiş olsun

Abi ben rotçuya gittiğim zaman ön muayenede ücret bile almıyor. Yapılacakları söyledikten sonra yaptırıp getirince işleme sokarsa(ki kesin yaptır rot ayarını) alır parasını.

@Nctcngz
Valla benim arabanin da alt korumaligi gevsemis olabilir bosa degistirdik amortisörleri galiba...

@Ultralion
Alt korumalığa baktır bikere eğer bişi yoksa dier işlemlere bakarsın bence tabi tercih senin başıma geldiği için bukadar net konuşuyorum 🙂

ihtimaller çok tabi ki.hayırlısı olsun.inşaallah en kısa sürede kesin sonuca ulaşır.

@Ultralion
İskitlerde çinici kardeşler rot balanscı kime sorsan gösterirler çevik kuvvetin arka tarafına yakın orası iyidir bu konuda ama iskitlerde aracını yaptıracagın usta gibi usta bulman zor ivedik tarafına gidersen yardıncı olayım

Arkadaşlar rot balansçıya götürdüm arabayı birşey bulamadılar.Sadece amortisör kafaları gevşemiş olabilir tekrar iyice sıktırın dendi o kadar.Ben anlamadım bu işi gerçekten...

Benim dediğime baktırdın mı alt korumalığa

@Nctcngz
Evet kardeşim rot balansçıda herşeye baktılar.Alt korumalığa da baktılar birşey bulamadılar.Artık bu şekilde kullanacağız...

Back