on koltukların altındaki boş soketler

akbulutzafer

Yeni Üye
Doblo
Adı
ZAFER
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim 2015 1.3 doblo aracim bugün farkettim on koltukların altında boş soketler var bu ne demektir. Birde araç soğukken rolanti devirsiz çalışıyor ısınınca düzeliyor ustaya gösterdim bilgisayar bağladı egr filtresi yüzde 94 dolu diyor temizlenince düzelir dedi bu da dogrumudur
IMG_20200301_124655.jpg

Selam,, bu soketler koltuk ısıtma vs. özellikleri için. EGR ve emme manifoldunu da temizletmeniz gerek.

Koltuk ısıtma yoksa emliyet kemerinin uyarı ikaz olabilir

Emniyet kemeri ikaz

Teşekkür ederim arkadaşlar bir kaç sorum daha olacak yolcu koltuğuna oturuldugu zaman uyarı sesi vermesi gerekiyormu benim koltukta öyle bir ses olmuyor emme manifoltunu kendim sokup temizleyebilirmiyim ve yeri nerede

Teşekkür ederim arkadaşlar bir kaç sorum daha olacak yolcu koltuğuna oturuldugu zaman uyarı sesi vermesi gerekiyormu benim koltukta öyle bir ses olmuyor emme manifoltunu kendim sokup temizleyebilirmiyim ve yeri nerede

emniyet kemeri soketine baktırın arızalı olabilir.
emme manifoldunu söküp temizlemek basit bir işlem değil en iyisi bilen birine ustaya yaptırın.

Teşekkür ederim kardeşim

Merhaba arkadaşlar forumda yeniyim 2015 1.3 doblo aracim bugün farkettim on koltukların altında boş soketler var bu ne demektir. Birde araç soğukken rolanti devirsiz çalışıyor ısınınca düzeliyor ustaya gösterdim bilgisayar bağladı egr filtresi yüzde 94 dolu diyor temizlenince düzelir dedi bu da dogrumudur 35141 dosyayı görüntüle
Sakın aracı kurcalatma
Servisten dizelcity dpf temizleyici al belirtilen miktarda kullan kullanırken 20 km 4 .viteste 4000 devirde kullan sorun çözülecektir

Arkadaşlar yeni bir sorum olacak 2015 euro 5 doblo aracim in oksijen sensörünu temizlemek istiyorum turbonun altında olan çıkış oksijen sensörünu temizledim fakat üst taraftaki sensörü çıkaramıyorum zorlayipta kırmakta istemiyorum nasıl cikarmami tavsiye edersiniz baya sıkı sanki kaynamış gibi geldi bana çünkü araç rolanteside dalgalanma oluyor araştırdım oksijen sensörü deki kurumdan yapar diyorlar arıza lambasida yakmıyor birde araç ilk çalıştığında pis koku geliyor 1 2 dakika sonra düzeliyor bununla ilgilide dpf arızası vermiyor yardımlarınızı bekliyorum araçta bir tane bile arıza kaydı yok ve arıza lambası yakmıyor t
Teşekkürler

En iyisi serviste tam anlamıyla bakımını yaptırın zaten bugün itibari ile 2017 önce satın alınmış araçların hepsinde kampanya var baya iyi

Back