ressam__ tarafından yazılan metin:
ARKADAŞLAR Bİ NAVİGASYON ALMAYI DÜŞÜNÜYOURM ÖNERİNİZ NEDİR? NAVİGASYONU ASLINDA TELEFONLA BLUETOOTH İLE BAĞLANIP KONUŞMA İÇİN DE KULLANMAK İSTİYORUM VARMI BİLDİĞİNİZ
EYVALLAH... SENDE DAYI SAĞLAMMIŞ ABİ O ZMAN *clap* TMM BEN BU MARKAYI Bİ ARAŞTIRAYIM...
serdarengin tarafından yazılan metin:
Garmin den şaşmamak lazım derim ben.Başarsoft önemli,yazılım güncellemesi navigasyonların en önemli sorunu zannımca...
serdarengin tarafından yazılan metin:
Biliyorum bencede artıları var.ama yazılım kadar donanımda önemli,garminden çok arkadaşım memnun,gerçi TOMTOM içinde iyi şeyler söyleyen var ama yurtdışında kullanan arkadaşlar bile Garmin i tavsiye ediyor.Bende bilgilerimi paylaşayım dedim.Buarada Piranha nın fiyatı uygunmuş!!!
piranha galileo 5.0 inceledim güzel görünüyo... bluetooth ile telefon görüşümesi yapılabiliyor. sesli yönlendirme yaparken radyo frekansından hopörlörden duyabiliyorsun hoş du bakalım en ucuzu darty de kadv dahil taksitli fiyatı 261 tl
melih43 tarafından yazılan metin:
ben bi kombinasyon yaptım bu navigasyon ve bt transmitter özellikleri için..
İLk olarak gps destekli bi pocketpc alabilirsin. Mesela touch hd alabilrsin 400tl'ye ikinci el. büyük ekrandır.. araca bir adet dcep telefonuı tutucu ... ve ayrıca ben bir adet bt fm transmitter aldım ayrıca bt ile telefondaki mp3'leride dinleyebiliyorum arabada... touch hd gps alıcısı olarak iyidir. açık havalarda 5.10 sn. içinde bağlanır. Windows 6.5 yüklüdür... ister tomtom, ister igo, istergarmin yükleyebilir ayrıca google map,'de kullanabilirsin....
kidemli tarafından yazılan metin:
adı geçen markayı araştırırken satış sonrası destek nasıl onuda araştırın derimressam__ tarafından yazılan metin:
EYVALLAH... SENDE DAYI SAĞLAMMIŞ ABİ O ZMAN *clap* TMM BEN BU MARKAYI Bİ ARAŞTIRAYIM...
cAn 3436 tarafından yazılan metin:
dün A 101 de gördüm navigasyon cihazı 199 TL....