multijet 2,0 nissan 1,6

aşırı beslemenin nelere sorun olabileceğini merak edenler linkteki konuyu incelesin
http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68413227

das auto😀

aşırı beslemenin nelere sorun olabileceğini merak edenler linkteki konuyu incelesin
http://forum.donanimhaber.com/m_68413227/mpage_1/f_/key_//tm.htm#68413227
ilk mesajımda bunu söylemeye çalışmıştım.

düşük cc yüksek bg olan motorlu bi araç alırken iyi araştırmak lazım.

ww zaten sevmezdim bu konuyu okuyunca ve birçok kişi bu motordan müzdarip olduğunu görünce hepten soğudum

yine vw rezaleti vallahi o forumdaki tiguan sahibine ALLAH kolaylık versin serviste anlamamış dışarıdan ustaya yaptırıyorlar rezillikten başka bişey değil bizde yeni doblolarımızda çok ufak şeylere canımızı sıkıyoruz yok arka cam anahtarla arada açılmıyor gibi adamlar motorla uğraşıyor

BÜYÜK sıkıntı.

konuda adam hala arabaya suç atmıyor servise çamur atıyor, ulan kabul et işte Ww kalitesi ortada o kadar parayı bayılınca adam kabullenmiyor 🙂
harbi ww kaliteli diyolar ama bende çok ww araca bindim en basitinden o içindeki malzeme kalitesinin dandikliği hiçbi arabada yok. kaldıki bildiğim kadarıyla motor teknolojisi olarakta ww en geri firmalardan biri.

ama Allahı var şimdi güzel tasarım yapıyolar orası ayrı 😀

peki bu olay sadece bir kişinin mi başına gelmiş yoksa vaka adeti 1000lerce mi?
şöyle birşey var. 400-500bin km boyunca kapak dahi açtırmayan 1.9D doblolar var. ama ben 225 bin kmde komple motor yaptırdım. neden? suç fiatın mı? hayır. tamamiyle benim eşekliğim. araç yakmasın diye 2000 devir civarı kullandım motor da kendini yedi. rampalarda çeksin diye vites düşürmemeye çalıştırm. zaten devrinden dolayı güç üretmeyen motora birde gaza yüklenince o kadar dayandı hayvencağız 🙂🙂🙂

arkadaşlar bizim sayfanın reklamlarında gördüm nissan qashgai 1,6 motor 130 hp ile 320 nm tork üertiyor fiat ise bu gücü 2,0 motor 135 hp ile üretebilyor neden acaba fiatın neyi eksik

Fiat'ın birşeyi eksik değil. 2.0 multijet Freemont'da var 170 hp. Doblo sonuçta ricari bir araç. Yük vs taşıyacağından daha hor kullanılabilir. Bu yüzden güven sınırları daha yüksek. Unutmayın bugün yürürlükteki common rail motorların atası Fiat'ın JTD'sidir.

şöyle birşey var. 400-500bin km boyunca kapak dahi açtırmayan 1.9D doblolar var. ama ben 225 bin kmde komple motor yaptırdım. neden? suç fiatın mı? hayır. tamamiyle benim eşekliğim. araç yakmasın diye 2000 devir civarı kullandım motor da kendini yedi. rampalarda çeksin diye vites düşürmemeye çalıştırm. zaten devrinden dolayı güç üretmeyen motora birde gaza yüklenince o kadar dayandı hayvencağız 🙂🙂🙂

fethi benim d1 140.000 de tık yoktu.inan sadece vergisinden bıktığım ve sanayideki iş bilmez ustalardan bıktığım ve nasip adamlar başka ilden geldikleri için ve babamın arkadaşları oldukları için sattım.sonradan çok pişman oldum.5 ay araç bulamayınca.

tek kişinin başına gelmedi. bu aşırı beslemeli tsi motoru sorunlu. birde servisler aracı rektefiye yapmaz. motoru söker sanayide anlaştığı yere gönderir, motor rektefiye olur gelir. çünkü servisteki elemanların çoğu anca parça söker takar.

belgelere baktıysanız piston biyel kolu ters takılmış diye yazıyor. ama bu olağan bir durummuş ustaların söylediklerine göre.

genel olarak sorunluysa lafım yok ama dedim tek tük ise kullanıcı kaynaklıdır.

fiatın dizel motorları bence tartışılmaz lider

vw aslında polo hariç kaliteli ama kalite sorunlarıda yok değil mesela 1 2 yılda iç kapı kolllarının soyulması gibi bence baya kraonik arızları var hemde çok aslında çoğu insan şikayetçi

aynen hele o T5 lerin kapı kapanma sesi ne öyle. sanki fitil yok. kapı dediğin kapanınca tok ses çıkarır sözde en iyisi sloganı altında satıyolar 🙂

yok zaten göründüğü gibi kaliteli değil mesela milllet fit çok işçilik hatası yapyor diyolar ama ben otomotive de çalıştığımiçin çher marka ile karşılaşıyoruz ama işçilik hataları diğer firmalardada var özellikle yeni focusta çok dikkat çeken hatalar var yani mercedes bmw hariç yani üst segment hariç çoğu firmada bu tip hatalar var

aynen hele o T5 lerin kapı kapanma sesi ne öyle. sanki fitil yok. kapı dediğin kapanınca tok ses çıkarır sözde en iyisi sloganı altında satıyolar 🙂

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=_V8ZAdyEBBw[/youtube]

bu iyi güzel T5 ler fena 😀 bi kapatıyon kapıyı sanki en eski 50 yaşında minibüsün kapı sesi gibi

peki bu reklamda ne anlatmak istiyorlar sizce?
kapı sesinin etkisi ile ağaçta asılı kalan oyuncaklar vs. mi düşüyor? böyle düşünürsek şirket kendini kötülemiş olmuyor mu?
neyse yorum biraz ciks oldu da reklam ne anlatmak istiyor sizce?

peki bu reklamda ne anlatmak istiyorlar sizce?
kapı sesinin etkisi ile ağaçta asılı kalan oyuncaklar vs. mi düşüyor? böyle düşünürsek şirket kendini kötülemiş olmuyor mu?
neyse yorum biraz ciks oldu da reklam ne anlatmak istiyor sizce?

kapı sesinin çok tok ses çıkardığını belirtiyorlar. tok çıkan kapı seside bass etkisi yapar ve dalga oluşturur. bu dalga o kadar güçlü diyordki vw, ağaçtaki eşyalar bile düşüyor.

hey maşallah be :korsan:

hacı 1.6 motordan 200 hp güç de çıkar!pompalar,enjektörler,ECU,yazılım,turbo,intercooler,hava filtresi,değişirsin motor 200 HP güç üretir...

ama ne yakarsın?motor ne kadar gider?biz ticari araç kullanıcısıyız...spor araç kullanmıyoruz.zaten şahsen spor araç kullanacak olsam pompa enjektör turbo falan uğraşmam (ki zaten iş motorla bitmez ,freni süspansiyonu v.s.),gider camaro alırım!

Back