Motor Gaz kesme

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Ekrem
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ekrem

Onursal Üye
Adı
Ekrem
Meslek
Beyaz Eşya
Modeli
Renk
Beyaz
Arkadaşlar bugün başıma enteresan birşey geldi. hareket etmek için marşa bastım araç çalışınca hareket ettim tam kalkışdan sonra sanki gaz teli kopar gibi araç gazı kesti. Tekrar bastım gaza hep rolantide çalıştı. Kontak kapattım açtım yine aynı şeyi yaptı. 5 Dk bekledikden sonra tekrar denedim düzeldi. tekrarlamaz inşallah 🙂

inşallah tekrarlamaz diyeceğim ama normal bir davranış değil sanki aracın beyni biraz karışmış gibi. bir serviste bağlatıp baktırılabilir.

bilgsayara bir bağlat istersen abibmin dediği gibi ne olur ne olmaz.he taraf elektronik oldu şimdi dobloların.

Aynısı demeyim de, benzer olarak birden kalkıp gitmek istediğim de motor hemen kapanıyor. Işıkların sönmesini bekletiyor illaki.

yok ben çalıştkdan sonra rolentide 2-3 km iş yerime kadar gittim hiç gaz yemedi 🙂

dobloların 1,3 1,9 1,4 fire motorlarında gaz teli yok herşey sensörlerle yürüyor eğer hava soğuk ise olabilir ama genede yürür bence bi arıza cihazına bağlatın

Ekrem tarafından yazılan metin:
yok ben çalıştkdan sonra rolentide 2-3 km iş yerime kadar gittim hiç gaz yemedi 🙂

Gene iyiymiş, güzel tarafı ise ben 3. viteste bile rahat rahat rölantide gidiyorum. 20 ile gidiyor ama hiç yoktan iyidir. 😀

Zaten 1. vites rölantisi ile çıkmadığı yokuş yok. 🙂 Dizelin tadı bambaşka 🙂

bilgisayara bağlat büyük ihtimal gaz kelebeği sensörü arızalı uyarısı vericektir

usta bizim diğer doblodada olmuştu ama düzeldibidahada yapmadı maşallah

Back