Bu konu hakkında hic bir bilgim yok. Mid bass takımına baktığımda 16 cm yazıyor kapi daki hoparlörleri değiştirmek istiyorum. Onun yerine mid taksam ne gerekiyor benim icin gerekli malzemeleri link olarak belirtirseniz sevinirim 🙂
Mid için anfi gerekiyor anfi için kablo tesisatı gerekiyor. Tesisat yapmayacaksan hiç elleme kapılara. İstediğin hoperlörü tak bass alamazsın sadece seste fark olur.
O zaman sisteme ek anfi alacaksın birde jbl 6508 mid takımı al önlere güzel ses alırsın. Mid bass bildiğimiz mid takımı ben bi fark göremedim. Kapıya akustik yalıtım yaptırırsan bass verebilir belki.
Elindeki anfi zaten şu andaki sistemini tam besliyemiyor. Bak o zaman elindeki anfini sadece kayıklara bağlayacaksın rahat rahat çalışır. Yeni alacağın anfiye bass ve mid takımını bağlayacaksın ve 2 farad kapasitör kullanacaksın güzel olur.
Mid olarak fiyatına göre jbl 6508 çok güzel bi ürün demo olarak tesisatçıda dinle sende beğenirsin.
Bütçen göre kendin karar vereceksin ama ucuz olsun dersen Roadstar 6040 veya macoustic m4 anfi alırsın kapasitörlerin fiyatları uçuk 2 faraddan aşağıya inme bütçene göre alırsın.