Mid bass takımı

Ziyapasali

Daimi Üye
Doblo
Adı
Ömer
Kan Grubu
A RH -
Aracınız
Doblo
Modeli
Vip
Motor
1.9 Td
Araç Yılı
2004
Renk
SahraBeji
Bu konu hakkında hic bir bilgim yok. Mid bass takımına baktığımda 16 cm yazıyor kapi daki hoparlörleri değiştirmek istiyorum. Onun yerine mid taksam ne gerekiyor benim icin gerekli malzemeleri link olarak belirtirseniz sevinirim 🙂

Mid için anfi gerekiyor anfi için kablo tesisatı gerekiyor. Tesisat yapmayacaksan hiç elleme kapılara. İstediğin hoperlörü tak bass alamazsın sadece seste fark olur.

Arabacimda 2300 watt amfi 4 kayık ve subwoofer mevcut zaten onun uzerine ilaveten yapmayi düşünüyorum

O zaman sisteme ek anfi alacaksın birde jbl 6508 mid takımı al önlere güzel ses alırsın. Mid bass bildiğimiz mid takımı ben bi fark göremedim. Kapıya akustik yalıtım yaptırırsan bass verebilir belki.

Ek amfi alinca kapasitore ihtiyaç duyar miyim?

Olsa iyi olur birde şu an kullandığın anfinin markası ne kaç kanal?

Boschmann 2300 watt 4 kanal kaldıracağını zannetmiyorum. 2 adet 400 watt 2 adet 300 watt kayik 1800 watt sony subwoofer var

Elindeki anfi zaten şu andaki sistemini tam besliyemiyor. Bak o zaman elindeki anfini sadece kayıklara bağlayacaksın rahat rahat çalışır. Yeni alacağın anfiye bass ve mid takımını bağlayacaksın ve 2 farad kapasitör kullanacaksın güzel olur.
Mid olarak fiyatına göre jbl 6508 çok güzel bi ürün demo olarak tesisatçıda dinle sende beğenirsin.

Son düzenleme:
Amfi ve kapasitor ne kadari bulur bana marka ne tavsiye edersin acaba?

Bütçen göre kendin karar vereceksin ama ucuz olsun dersen Roadstar 6040 veya macoustic m4 anfi alırsın kapasitörlerin fiyatları uçuk 2 faraddan aşağıya inme bütçene göre alırsın.

Çok teşekkür ederim 🙂

Back