Merkezi kilit çalışmıyor acil yardım

Kvncdrmz

Azimli Üye
Doblo
Adı
Kıvanç
Kan Grubu
AB RH +
Meslek
Grafik
Aracınız
Doblo
Modeli
Premio Black
Motor
1.3 Ecojet
Araç Yılı
2015
Renk
Kahverengi
Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var merkezi kilit sistemi çalışmıyor kumanda ile denedim çalışmıyor dörtlüler yanıyor sönüyor ama hiç bir hareket yok anahtarla da denedimsadece ön kapılar kitliyor sürgülü kapılar kitlemiyor bagajda açılmıyor acaba sigortası mı attı ya da merkezi kilit beyninin fişini çekip bir resetlemek mi gerekiyor yerlere nerede bulamadım acil yardımınıza ihtiyacım var aracım 2015 D4

Kutup başını söküncede resetler.

Kutup başını sökmek işe yaramadı merkezi kilit sisteminin sigortası atmış sigorta değişti sorun düzeldi yardımlarınız için teşekkürler

Sorun sigorta daymış sigorta değişince düzeldi

Merhaba aynı sorunla karşı karşıyayım. Merkezi kilit sigortasının nerede olduğunu bilen var mı acaba ?

İçeride sol da kapağı aç önünde sigrota paneli var ortadaki ya da 1 altında 25 amper olması lazım

Dosyalar

• 20AE7946-A20E-4576-A787-AA64E96B1305.jpeg
    20AE7946-A20E-4576-A787-AA64E96B1305.jpeg
    151,8 KB · Okunma: 344
Herkese merhaba, Doblo D3 kasanın merkezi kilit beyni nerede acaba

Merhaba,
D1 2004 doblo arkadaşlar kumada ya basınca 4 lü yanıp sönüyor ancak kilitleme yapmıyor sigorta ya baktım sağlam neden olabilir, nasıl çözebilirim?

kilit sesi geliyor ama kilitlemiyor mu?kilitleyip geri mi aciyor?hic ses gelmiyor mu?ona gore sorunlar degisiyor.detay yada video atabilirsen daha rahat yardimci olunabilir.

Back