fatihbural
Daimi Üye
Doblo- Kayıt
- 18 Mart 2020
- Adı
- Fatih BURAL
- Kan Grubu
- A RH +
- Meslek
- Yazılım Uzmanı
- Aracınız
- Doblo
- Modeli
- Maxi
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2012
- Renk
- Gri
Akü bitmiş büyük ihtimalle. Işıkların yanması sizi şaşırtmasın.Elektrikçiye gidip ölçtürün marşa basarken.Selamlar, aracımda biraz yol yaptıktan sonra park halinde ortalama 1 saat sonra yeniden marşa bastığımda videodaki gibi tık edip kesme yapıyor, marş motoru değişti, akü kutup başları temizlendi sorun devam ediyor. Anca 4. veya 5. marşta alıyor. Daha önceden karşılaşan var mıdır?
36999 dosyayı görüntüle
Teşekkür ederim yanıtınız için. Akü haricinde bakmam gereken farklı birşey var mı peki?Akü bitmiş büyük ihtimalle. Işıkların yanması sizi şaşırtmasın.Elektrikçiye gidip ölçtürün marşa basarken.
Aküyü ölçtürdüm, akü sağlam çıktı. Ustalar bulamadı sorunu, yetkili servis de dahil. Sorun sanırım röle ile ilgili, yenilerini sipariş verdim test ettikten sonra burada paylaşırım sonucu.Akü bitmiş büyük ihtimalle. Işıkların yanması sizi şaşırtmasın.Elektrikçiye gidip ölçtürün marşa basarken.
Sigorta tablosundan olabilir tabloya girmeden direk marş a bağlantı yapılıp test edilebilir.Aküyü ölçtürdüm, akü sağlam çıktı. Ustalar bulamadı sorunu, yetkili servis de dahil. Sorun sanırım röle ile ilgili, yenilerini sipariş verdim test ettikten sonra burada paylaşırım sonucu.
Ben de marş motorunun dişlisini değiştirmiştim 4,5 yerine 4lük dişli verdiler uyar diye. Uymadı. Parça aldım.Selamlar, aracımda biraz yol yaptıktan sonra park halinde ortalama 1 saat sonra yeniden marşa bastığımda videodaki gibi tık edip kesme yapıyor, marş motoru değişti, akü kutup başları temizlendi sorun devam ediyor. Anca 4. veya 5. marşta alıyor. Daha önceden karşılaşan var mıdır?
36999 dosyayı görüntüle