- Renk
- LAL KIRMIZI
maliyalcin55 tarafından yazılan metin:
bakiergul tarafından yazılan metin:
Sevgili kardesim yazdiklarini ve sikayetini dikkatlice okudum....
Simdi benim dusuncem aracina depodan konan temizleyici madde nin acmis oldugu sikinti....soyleki ben herzaman carbon cleani onermisimdir.....depodan konan temizleyici maddeler saniyorum senin aracindaki sikintida bu....araclarin deposunda birikmis olan pisligi muhteviyatindaki guclu cozuculer sayesinde parcalayarak dagitiyor bu dagilmis olan pislik partaklleri aracin yakit sisteminde dolasiyor....tecrubem derki.....senin bir veya birkac enjektorun kismen tikali....bu tikaniklik yetersiz yakit akisina sebep oluyor ve aracinin performansini dusuruyor....ben senin acil olarak makina ile yapilan carbon clean yaptirmani oneriyorum....islem sonrasinda aracinin sikir sikir calisip performansinin belirgin olarak arttigina sahit olacaksin....
sevgili abim 2 aydır forum daki eski başlıkları dahi tek tek okuyorum carbon claer yaptırmakla yaptırmamak arasında kararsız kalıyorum... çünkü burada bir çok yorumda araca ta başından başlayıp 40000km de bir cc yapılmasının çok doğru olduğu ancak yüksek kilometredeki bir araca ilk defa cc yapmanın motorda başka sıkıntılara yol açabileceğinden bahsedilmiş... ben aracı galeriden aldığım için evveliyatı hakkında bil sahibi değilim, o nedenle önceki sahipleri cc hiç yaptırdı mı bilmiyorum..
benim araç 145000 km de bir araç, sen yine de cc yaptırmamı önerirmisin abi... ( olmadı çekecem kavacık ta senin servisin önüne abi bi tur atarmsısn araba ile diyecem.. o zaman test ederek daha iyi anlarsın sorunun ne olduğunu ve kardeşim şu işlemi yap dersin bana abi 🙂 *yes*.. yaza ist gelecem vede geleceğim semt de kavacık artık serdarengin gibi, senle bi resimde ben çekinir koyarım buraya aslanlar gibi😀 )
Sikinti yok kardesim herzaman beklerim......yeterki sorununu cozebilelim.....