doblom ve ben
Azimli Üye
Öncelikle merhaba arkadaşlar.Uzun zamandır aklımda bir fikir var.Aracıma ledli stop yapmak istiyorum.tek tek led değilde şerit ledlerden kullanmak istiyorum.aklımdaki plan şu: stopları açtıktan sonra öncelikle stobun tabanına herhangi bir maddeden düz zemin yapmak ledleri yapıstırmak için. şekil olarakta yukarıdan asağı komple döşemeyi düşünüyorum en dış kısım sinyaller olacak diğer kısımlarıda bir şekilde ayarlicam.sizlere danısmak istediğim noktalar işe şudur:
1) stopları nasıl açmalıyım.(camları tabandan ayırırken nasıl ayırmalıyım)
2)stopların iç kısmına ledleri yapıstımak için taban olarak kullanacağım madde nasıl bir malzeme olmalı hangi malzemeyi kullanmalıyım
şimdilik benim için baya soyut bir proje ama gerekli malzemeleri ve özellikle doğru malzemeleri temin edebilirsem yapmaya baslicam insallah.
örnek olarakta asağıdaki aracın resmini ekliyorum işte bu tarz birşey düşünüyorum
1) stopları nasıl açmalıyım.(camları tabandan ayırırken nasıl ayırmalıyım)
2)stopların iç kısmına ledleri yapıstımak için taban olarak kullanacağım madde nasıl bir malzeme olmalı hangi malzemeyi kullanmalıyım
şimdilik benim için baya soyut bir proje ama gerekli malzemeleri ve özellikle doğru malzemeleri temin edebilirsem yapmaya baslicam insallah.
örnek olarakta asağıdaki aracın resmini ekliyorum işte bu tarz birşey düşünüyorum