Muhammed42
Azimli Üye
- Adı
- Muhammed
- Meslek
- Elektrik Teknisyeni
- Modeli
- Renk
- Çöl Grisi
abi hani aklıma takılan lassa ile conti. fiyatlar aynı ama hangisi daha iyi lastikçi ikiside aynı diyor ama vardır bunun bi farkı ama ne??
Ben de geçen yıl starmaxx aldım hem yerli olduğu için hem de ucuz olduğu için. Lastikçide kampanyalı michelen 600 tl iken starmaxxlar 500 tl idi. Yol tutşu bridgestone gibi değil belki ama özellikle ıslak zeminde kanalların derinliğinden dolayı bridgestonedan daha iyi.STARMAXX için İtalyan Atuo Tecnica dergisinin yaptırdığı test görüntüleri:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=[youtube]Eo]-qEmuDpAc[/youtube]
Test lastikleri: Good year Efficent Grip, nexen , keleber (michelin), firestone(bridgestone), ceat (pirelli), barum(conti)
Islak Zeminde İvmelenme:
![]()
Islak Zeminde 100-5 KM/h Fren Testi:
Good Year 40,8 Metre
Starmaxx 40,2 Metre
![]()
Good Year Efficent Grip referans alınmış toplam sonuçlar; yuvarlanma direnci 88,2 çıkmış, kuruda hızlanma da 99 çıkmış.Geri kalan sonuçlar ortada zaten.
![]()
![]()
![]()
Ben de geçen yıl starmaxx aldım hem yerli olduğu için hem de ucuz olduğu için. Lastikçide kampanyalı michelen 600 tl iken starmaxxlar 500 tl idi. Yol tutşu bridgestone gibi değil belki ama özellikle ıslak zeminde kanalların derinliğinden dolayı bridgestonedan daha iyi.
Ayrıca seni tebrik ediyorum yerli malı hassasiyetinden dolayı.*clap2*