Lastikte MArka Ne Önerirsiniz?

Muhammed42

Azimli Üye
Adı
Muhammed
Meslek
Elektrik Teknisyeni
Modeli
Renk
Çöl Grisi
Yaz geldi lastikler bitti nerdeyse değiştirme zamanı geldi markaların çoğuna baktım fiyatı dudak uçuklatanda var soru işareti olanda var. Sizde doblocular hangi markayı seçmeliyiz?? :?

çin malı çok ucuz olanlar harici pek sıkıntı çıkmaz.bütçenize uygun olanı alabilirsiniz.

abi hani aklıma takılan lassa ile conti. fiyatlar aynı ama hangisi daha iyi lastikçi ikiside aynı diyor ama vardır bunun bi farkı ama ne??

abi hani aklıma takılan lassa ile conti. fiyatlar aynı ama hangisi daha iyi lastikçi ikiside aynı diyor ama vardır bunun bi farkı ama ne??

o zaman conti derim.genelde testlerde daha yüksek puan alıyor.ama bu puanlar da ne kadar adil.onu bilemiyorum tabi.

kesinlikle size tavsiyem petlasın yan ürünü olan starmaxx dır fiyatına göre sunduğu kalite üst noktalarda ve yapılan bir kaç araştırmada 100 - 5 km fren mesafesinde brigstone gibi markalardan daha güzel sonuçlar alınmış..

Tamamen Türkiye üretimi olduğu içinde diğer markalara göre daha uygun

STARMAXX için İtalyan Atuo Tecnica dergisinin yaptırdığı test görüntüleri:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=[youtube]Eo]-qEmuDpAc[/youtube]

Test lastikleri: Good year Efficent Grip, nexen , keleber (michelin), firestone(bridgestone), ceat (pirelli), barum(conti)

Islak Zeminde İvmelenme:
31885647.jpg

Islak Zeminde 100-5 KM/h Fren Testi:

Good Year 40,8 Metre
Starmaxx 40,2 Metre
83988612.jpg

Good Year Efficent Grip referans alınmış toplam sonuçlar; yuvarlanma direnci 88,2 çıkmış, kuruda hızlanma da 99 çıkmış.Geri kalan sonuçlar ortada zaten.

55722054.jpg

adszddddddddd.jpg

sg47rk.jpg

bu markayı araştıracam hocam sağol bilgiler için

Yaklaşık 5 sene önceydi bende Conti almıştım 3 aydan sonra yanaktan balon verdi lastik kendiliğinden, garanti kabul etmedi ve sert lastik ayrıca. Benim hoşuma gitmemişti nihayetinde 1 sene geçmeden değiştirmiştim. Benim tercihim Michelin den yana 😉

STARMAXX için İtalyan Atuo Tecnica dergisinin yaptırdığı test görüntüleri:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=[youtube]Eo]-qEmuDpAc[/youtube]

Test lastikleri: Good year Efficent Grip, nexen , keleber (michelin), firestone(bridgestone), ceat (pirelli), barum(conti)

Islak Zeminde İvmelenme:
31885647.jpg

Islak Zeminde 100-5 KM/h Fren Testi:

Good Year 40,8 Metre
Starmaxx 40,2 Metre
83988612.jpg

Good Year Efficent Grip referans alınmış toplam sonuçlar; yuvarlanma direnci 88,2 çıkmış, kuruda hızlanma da 99 çıkmış.Geri kalan sonuçlar ortada zaten.

55722054.jpg

adszddddddddd.jpg

sg47rk.jpg
Ben de geçen yıl starmaxx aldım hem yerli olduğu için hem de ucuz olduğu için. Lastikçide kampanyalı michelen 600 tl iken starmaxxlar 500 tl idi. Yol tutşu bridgestone gibi değil belki ama özellikle ıslak zeminde kanalların derinliğinden dolayı bridgestonedan daha iyi.
Ayrıca seni tebrik ediyorum yerli malı hassasiyetinden dolayı.*clap2*

Bu starmaxxın yada diğer markalarda D3 16 jant için hangi ölçülere bakmak lazım sitelerinde 195/65/16 yok.
Ben binek kullanıyorum öyle yük taşıma falan yok...

205-55-16 oluyor.205-60-16 düşünüyorum ben lastikler eskiyince.kışlıklarım 205 55 16 ve petlas lar.

Ben de geçen yıl starmaxx aldım hem yerli olduğu için hem de ucuz olduğu için. Lastikçide kampanyalı michelen 600 tl iken starmaxxlar 500 tl idi. Yol tutşu bridgestone gibi değil belki ama özellikle ıslak zeminde kanalların derinliğinden dolayı bridgestonedan daha iyi.
Ayrıca seni tebrik ediyorum yerli malı hassasiyetinden dolayı.*clap2*

Yerli malı ne kadar değerlenirse ülkem için o kadar iyi diye düşünüyorum ve bu ürün yurtdışına mal satıyor bu beni mutlu ediyor 🙂 ve emsallerine kıyaslada bence fiyat-performans olarak oldukça üstün hem doblocu kardeşlerim boşa fazla paralar harcamasın hemde ülkem kazansın 🙂

tamam türk malı kullanmak çok iyi o şekilde düşünürseniz iyi olur... paramız türkiye içinde kalır.... Ama benim tercihim Michelin ben sadece ön lastikleri değiştirdim... sürüş , konfor, ve fren durma mesafesi değişti... bridgestone ve pirelli kesinlikle tavsiye etmem... diğer seçeneçekler lassa ve goodyear olabilir... türk malı içinde petlas olabilir...

arkadaşlar.pirelli bende kesinlikle tavsiye etmem ama adac ın 205 55 16 testlerinde cinpurato p7 modeli continental ve godyear ile başabaş yarışmış ve konfor,yakıt ve ömür bölümlerinde de 1. olmuş.onu gördüm acaba diye bir soru işareti aklımda kalmadı değil.

ben tercihimi nokiandan yana kullandım ve gayet memnunum finlandiya malı ve dünyanın en iyi lastiği seçilen h1 modeli michelinle aynı para michelinden daha uzun ömürlü

Back