Lastik

@ferdal_gibi
usta kar lastiği aracı yoruyor ve tabanı geniş lastik daha fazla kayar ve patinaj yapar aklında bulunsun kış lastiğine geçerken tabanı ince olmasına dikkat et

@www.akdenizelektronik.org
aynen bende buldumda deseni birbirine benzemiyor ya da resimler farklı.

@MEHMET78
firma ile detaylı görüştüm piyasada 410-420 civarı satılan lastiğin neden bu para olduğunu
defo veya kusur olup olmadığını , şüphelerimi ve sorularımı yönelttim
Whatsap dan lastiklerin resmini bana attılar
bende ikna oldum ve satın aldım inşallah pişman olmam
yorumlarınız için hepinize teşekkürler.

Res 001.jpg
Res 002.jpg
Res 003.jpg

@karaomeroglu

Arkadaşlar hiçmi beniş sağlam adam bulmaz anlamadım
Bu mesajı yazdıktan 5 dakika sonra işyerimin telefonu çaldı
açtım n11 üzerinden lastik almışsınız aldığınız lastikler stoğumuzda bitmiş
bu sabah satılmış ürünü sana yollayamıyoruz siparişi iptal ediyorum
istediğin kadar bana bağırabilirsin hakaret edebilirsin dedi
böyle bir yüzsüzlük olurmu neden piyasada sağlam adam yok
madem stokta yoktuda işyerinizdeki satış elemanınız neden depoya gidip lastiklerin resmini çekip bana attı
satıldı neden demedi diyorum cevap yok adam gibi lastikler ucuza satıldığı için iptal ediyoruz desene dedim
bağır çağır çare yok telefonu kapattı satışı stıkta yok diye iptal etmiş
ama bu satıcıyı bir yerlere şikayet etmem lazım çok fena sinirlerimi bozdu

@Sezgin Tok

@karaomeroglu

n11 i aradım tabiki şikayetçi olabilirsiniz yaptırımlarımız olacaktır ama şuanda sistemsel bir sorun var
o yüzden satıcının ve sizin bilgilerinize ulaşamıyoruz dedi öğleden sonra tekrar arayacağım

N11 i Tekrar aradım şikayetimi bildirdim
Fakat onlarında pek bir şey yapacaklarını sanmıyorum
işte verdiği ilanın arkasında durmayan artık ne derseniz deyin
Çünki bana aklınıza gelen tüm hakaretleri bana edebilirsiniz dedi
adamlar bu kadar pişkin yani gerisini siz düşünün
Biz yeniden koyulalım lastik aramaya

SANAYİ SİTESİ 8. BLOK D:4 - 5 - 6
(link) / (link)

Şirket Adı : KIRCALI OTOMOTİV
Telefon numarası : (0374) 215 24 67

Abi mağaza puanı önemli alışveriş yaparken mağaza puanı 90 ın altındaysa alışveriş yapmam.

Birşey dikkatimi çekti size gönderilen resimlerde lastiğin üretim haftası olan resim başka bir lastik sanki diğerleri tertemiz o lastik çamurlu ve deforme en başından belli etmişler ne olacağını. İnsanları kandırmak bunların yaptığı ticaret değil. Sizede geçmiş olsun zararın neresinden dönseniz kârdır.

hayırlısı olsun.adam nasıl olsa satarım dedi demekki.bugün bende baktım stokta yok yazıyordu.demekki seni ve başkalarını almış diye düşündüm.ama boşver.satamayınca tekrar düşürür ama gerek yok. ben 205 55 goodyear almayı düşünüyoırum.iyi bir şey bulursan buradan haberleşiriz.banada lazım lastik.

bu arada buradaki michelin bayisine sorayım bakayım o kaç lira diyecek.

(link)

buda var. ama good year ın AB etiket değerleri hep aklımı çeliyor.

@MEHMET78

@MEHMET78

Syron nasıldır acaba ? Goodyear bende gördüm ama bu gün bir lastikçi 195.60.16 dışında başka lastikle vizeden kesinlikle geçemezsin dedi her yıl vizede lastik sorunu yaşamak büyük sorun olur tuvturku arayıp sorayım dedim ama telefona çıkan yetkili önemli değil geçersin dedi diyelim bir yıl sonra vizeye gittiğimizde o an bizim araca denk gelen görevli gıcıklık yaparsa onunda garantisi yok en garantisi orjinal ebatlar gibi geliyor linkleri paylaşmaya devam edelim

geçeriz gibime geliyor bugün lastikçiye sordum. continental 300 diyor.sanırım bu lastik.
(link)

birde bunu buldum.buda güzele benziyor bununda yük tutmuyor aslında.
(link)

@MEHMET78
Abi eco contacttan uzak dur sana söylim.

Back