@Sezgin Tok
Hocam ben fiorinoda kullandım tutusta bi azalma görmemiştim en güzeli virajlarda ses geliyordu lastiklerden çok hoşuma gidiyordu benim beğenerek kullandığım bi marka michelin
@F.Caner
Fiorinonun kendi lastiği energy saverden daha kötü lastikse ondan iyi gelmiştir.
Michelin energy saver ekonomik lastiktir Michelin in lastikleri arasındaki alt seviye lastiktir. Michelin de premium ve sport lastikler yoltutuşu olan lastiklerdir.
@ferdal_gibi
Ferdal Usta Senin aracın 1.3 ise şayet 195 55 16 Değil - Orijinal Tekeri 195 60 15 Olması gerekir..
Tabikii 15 Jant tan 16 ya ve 205 60 16 Diğerine nazaran Geniş taban Kışlık Lastiği.
Arkadaşlar,
Bende acil olarak lastik almam gerektiği halde orjinal ölçülermi binek ölçülerimi almalıyım
Diye kararsızım şuan Orjinal ölçülerde lastik kullanmak isteyenler için
Alttaki linkteki lastik nasıl fiyatı yarı yarıya düşmüş görünüyor
Mağaza bilgilerine telefonuna vesaire ulaşabiliyorum almadan önce telefonla görüşeceğim
lastiğe nette baktım 410-420 civarı fiyatı
kaplama lastik yollayack halleri yok sanırım öyle olursada onaylamam geri yollarım
lastik kalite ve araca uygunluk konusunda nasıl önerirmisiniz ?
@www.akdenizelektronik.org
Abi hiçbirfikrim yok yük lastiklerinde ama ben her türlü ne lastik alınacaksa alsın continental taraftarıyım başka lastik kullanmam. Geriye kalan mesele bütçeye uyması.