lastik tecrübesi.

Snowvaysi palioda kullaniyoruz cok memnunuz harika bi lastik tutunmasi yuvarlanma direnci frenaji cok iyi

d3te kis lastigimizi arastirmalarim sonucu sava eskimo aldik goodyear teknolojisi ile ureytiliyor alman mali cok memnun kaldim

Mustafa abi nekadara almistin lastikleri?

Teşekkürler

Lassa Snoways 2C 195/60R16 99T 4 adert 1000 tl e Renault servisinden sipariş geçtim .

Adem abi niye reno servisi?merak ettim

Uygun fiyat sök tak dahil 🙂

Tanıdığımız arkadaş bulunmaktadır ve yeni üretim gelecek.

Oğuz kışın hava basıncını ne kadar basıyorsun.

Abi 34 36 arasi lastikciler surekli 32 basiyor

Michelin 205/55 R16 91V Energy Saver yumuşak lastik kullanıyorum yükle işim yok cok iyi gayet memnunu tek sorun millet devamlı lastik patlak yada havası yok diyo 🙂

XL yük lastigidir yaw. Yapi olarak biraz sert olur.

Michelin 205/55 R16 91V Energy Saver yumuşak lastik kullanıyorum yükle işim yok cok iyi gayet memnunu tek sorun millet devamlı lastik patlak yada havası yok diyo 🙂

aynen aynısını ben kullanıyom.güzel lastik.

Michelin super bi lastik fakat yumusakligi nedeni ile yarilma tehlikesi yuksek lastik turkiye sartlarinda dikkat etmek gerekli imis

Abi 34 36 arasi lastikciler surekli 32 basiyor

sağ ön kapı yuvasında arabanın etiketinde 2,7 bar yazıyor psi ye göre 39 yapıyor ben onu basıyorum. Siz az basıyorsunuz ya kaldırıma falan çıkarken sorun olmuyor mu?

Ben de 35 basiyorum.

Mustafa Abi bende 39 yaptim bi arada sert olan lastikler konforu torpuluyor o yuzden 34 36 ya dusurdum

olması geren 39 dur.

Tabikide fabrika verisi en dogru olandir

aynen aynısını ben kullanıyom.güzel lastik.

ben de Kumho 205/55 R16 91V lastik aldım. daha taktırmadım ama. aynı ölçüde lastik kullanacağımız için soruyorum. Lastik havası olarak kaç basıyorsunuz acaba ?

Back