lastik tecrübesi.

Hayirli akşamlar arkadaşlar doblom hala kişlik lastiklerle geziyor aracim 2012 1.9 mjet hic yük koymuyorum tamamen ailem için aracimin üstünde 195 65 15 var bu aracin orijinal ebati nedir birde allah için bir marka soyleyin ben ne marka lastik alayim hic tecrubem yok fiyat hic önemli değil doblom en iyisine layik

http://lassa.com.tr/lastikler/lastik-02-01-0-0-B20-ATRACTA

Lassa Atracta iyi bir lastik bende bundan taktırmayı düşünüyorum. Hatta RAPTOR abimiz tavsiye etmişti bir ara.

Not: Tabi bu lastik İzmir gibi sıcak iklim olan şehirlere uygun sanırım. Çünkü İzmir'de yaz lastiğini kışında kullanıyoruz sıkıntı olmuyor.

atracta sınırlı seviede karda da başarılıdır.ani hava değişikliklerinde sizi kurtaracak kadar idare edebilir.benim başıma geldi daha önce.yeni takılmış atracta lastikle ani bir tipiye yakalandık,içinde bulunduğumuz geçitte 2000 metreye yükseldik.kamyonlar,otomobiller yolda kaldı ama biz neredeyse sorunsuz şekilde zirveye çıkmayı başardık.sonrada kontrollü bir şekilde dağın öbür tarafına indik.tabi sürüş tekniklerinin de çok etkisi var ama lastik yere tutunmuyorsa sürücülüğünde bir anlamı yok.lassa atractayı bu konuda yeterli gördüm.

yukarıda yazdıklarım "lassa atracta,kış lastiği yerine kullanılabilir." anlamına gelmez.sadece sizi acil durumlarda idare edebilir.yoksa "kar lastiğinin yaptığı işi yapar" diyemem.

kış lastiği alacak arkadaşlar karasal bölgelerde buz lastiği tercih edin.arada çok çılgın fark var!

Bugun bi akrabanin arabaya 205 55 16 lassa impatus lastigi 185tlye aldik 5 taksit ile araba c max

Kafama takilan lastikci artik yeni kanun ile ebatindan farkli lastik muayneden gecemeyecekmis

ayrica d3 lre binek lastigi taktiriyorduk binek lastigi ilede gecmezmis bu yakinlarda muayneye giren var mi? Bizim kisliklar binek tipi yazliklarida binek tipi almak istiyorum ama bu muayne isi canimi sıktı size dogruluk payi var mi?

yav arkadas 195-60-16 lastık sordum 300 tl den asagıya fıyat yok nasıl ıs bu bı akıl verın arkadaslar sola cekme problemı vardı lastıkten cıktı araba daha 25000 de anlayamıyorum orj lastık prellı saka gıbı

yav arkadas 195-60-16 lastık sordum 300 tl den asagıya fıyat yok nasıl ıs bu bı akıl verın arkadaslar sola cekme problemı vardı lastıkten cıktı araba daha 25000 de anlayamıyorum orj lastık prellı saka gıbı

ön arka yapınca da mı kurtarmıyor.

valla su anda on arka yaptık soyle anlatayım sana

1. vıteste ıstanbul trafıgı dıreksıyonu bırak sanıyeler ıcınde sola kendınden donuyor saga dogru sureklı cevırıyordum rot ayarı dedım hatta garantıden amortısor ve takozları ve bılyaları arızalı dıye degıstı gecen ay ortalıgı bırbırne kattım ama degıstırdıler.

bugun rot ayarına yıne gıttım lastık dedıler ınanmadım adam kendı arabasının lastıklerını sokup benım arabama taktı harıka tekrar kendı lastıgımı taktı aynı en son on arka yaptık su an cekmıyor ama yıne 1. vıteste sureklı saga sola sallanıyor tabanları bozukmus benden oncekı okuz nasıl kullandıysa becermıs ıste dıskler ve balatalarda degıstı falan dusun artık nasıl kullandıgını ...

valla su anda on arka yaptık soyle anlatayım sana

1. vıteste ıstanbul trafıgı dıreksıyonu bırak sanıyeler ıcınde sola kendınden donuyor saga dogru sureklı cevırıyordum rot ayarı dedım hatta garantıden amortısor ve takozları ve bılyaları arızalı dıye degıstı gecen ay ortalıgı bırbırne kattım ama degıstırdıler.

bugun rot ayarına yıne gıttım lastık dedıler ınanmadım adam kendı arabasının lastıklerını sokup benım arabama taktı harıka tekrar kendı lastıgımı taktı aynı en son on arka yaptık su an cekmıyor ama yıne 1. vıteste sureklı saga sola sallanıyor tabanları bozukmus benden oncekı okuz nasıl kullandıysa becermıs ıste dıskler ve balatalarda degıstı falan dusun artık nasıl kullandıgını ...

bineklere sıkıntı çıkmazsa 205 55 16 derim. yoksa 200 civarı bunlar düşünülebilir.
http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=2749
http://www.lastikal.com.tr/urun_goster.aspx?uid=3597
http://www.lastikjantdunyasi.com/Hankook-Lastik-1956016-RA14-6TL,PR-1828.html
http://www.lastikdeposu.com.tr/nexen-195-60r16-c-cp321-yeni-doblo-lastigi-pmu113.

nexen dıye bır marka soyledı bır musterım 2 yıl garantılı 185 tl adedı
ne dersın gıdermı?

evet olabılır sende tavsıye etmıssın dusunebılırım.. saol

gider gitmeyipte ne yapacakta.binek takınca sıkıntı çıkıp çıkmayacağını netlerştirebilsek 205 hem konfor hemde yakıt ekonomisi ve yol tutuş için daha iyi olurdu.

Herkese merhaba 🙂) .. d3 doblomun orijinal lastiklerini sonunda 63.000 km'de değiştirdim ..*****************lastiğinden 4 adet aldım ( EBATI 205 / 55 / 16 ) ..aracım su an 64.000 km 'de .. bu 1000 km'yi uzun yolda ( 1 hafta içinde ) yaptım... lastiğin bu zaman diliminde hiç eksinini görmedim .. aldğım lastiğin linki burda

Aldıgım lastiklerin üretim yılı 2014 ve Alman malı ..

artılarını saymak gerekirse ;

1- eskileriyle kıyaslanmayacak kadar cok yumuşak olduğu için konfor cok üst düzeyde .. ( cukurları ve bozuk yolu olabildiğince hissettirmiyor )

2- yolda lastik sesini kesinlikle duymadım..

3- yakıt tasarrufu sağladı ( eski lastikte 250 TL lik yakıtla 850 km yol yapıyordum yoldaki )
( yeni Michelin lastiklerle 250 TL lik yakıtla 990 km yol yaptım.. yoldaki hızım 120 km)

4- yol tutuşu virajlarda cok iyi..

5- fren mesafesi dahada iyi oldu ..

Herkese merhaba 🙂) .. d3 doblomun orijinal lastiklerini sonunda 63.000 km'de değiştirdim ..************** lastiğinden 4 adet aldım ( EBATI 205 / 55 / 16 ) ..aracım su an 64.000 km 'de .. bu 1000 km'yi uzun yolda ( 1 hafta içinde ) yaptım... lastiğin bu zaman diliminde hiç eksinini görmedim .. aldğım lastiğin linki burda

Aldıgım lastiklerin üretim yılı 2014 ve Alman malı ..

artılarını saymak gerekirse ;

1- eskileriyle kıyaslanmayacak kadar cok yumuşak olduğu için konfor cok üst düzeyde .. ( cukurları ve bozuk yolu olabildiğince hissettirmiyor )

2- yolda lastik sesini kesinlikle duymadım..

3- yakıt tasarrufu sağladı ( eski lastikte 250 TL lik yakıtla 850 km yol yapıyordum yoldaki )
( yeni Michelin lastiklerle 250 TL lik yakıtla 990 km yol yaptım.. yoldaki hızım 120 km)

4- yol tutuşu virajlarda cok iyi..

5- fren mesafesi dahada iyi oldu ..

hayırlı olsun.lastikleri kaça aldınız?

Ticarilere aldiginiz olcude binek tipi lastik takinca garantisi olmuyormus birde tuvden gecmez dediler tuvu aradim lastiklerin hepsi ayni olcude olursa sorun olmazmis

lastikleriniz hayirli olsun

ARKADAŞLAR FRANSIZ HÜKUMETİNİN ÜLKEMİZE YÖNELİK ART NİYETLİ TAVRINDAN DOLAYI SİTEMİZDE FRANSIZ MALLARINA YÖNELİK PROTESTO UYGULANMAKTADIR.BU KONUDA DAHA HASSAS OLMANIZI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

TEAM DOBLO YÖNETİMİ.

Yanlis anlamanizi istemem ama Almis oldugum markanin çin mali alman mali fransiz mali hatta yerli mali bile var bunu sadece fransiz mali olarak degerlendirmek bana uygun gelmedi .. aracimin garantisi devam ediyor..yani garantisi bozulmadi ..ayni lastikle bu kasayla ayni olan opel comboyla gitmistim bi kac hafif kusurla muayeneden gecti..

Yanlis anlamanizi istemem ama Almis oldugum markanin çin mali alman mali fransiz mali hatta yerli mali bile var bunu sadece fransiz mali olarak degerlendirmek bana uygun gelmedi .. aracimin garantisi devam ediyor..yani garantisi bozulmadi ..ayni lastikle bu kasayla ayni olan opel comboyla gitmistim bi kac hafif kusurla muayeneden gecti..

Marka fransız olduğu için boykot dahilindedir.üretim yeri çok önemli değil.

Yeni opel combo ile arasinda kullanim farki var mi?

Muaynede sorun olmamasina sevindim cunku bizim kisliklarda binek yazliklarida binek tipi alacagiz cunku kullani da cok fark oluyor

Yeni opel combo ile arasinda kullanim farki var mi?

Muaynede sorun olmamasina sevindim cunku bizim kisliklarda binek yazliklarida binek tipi alacagiz cunku kullani da cok fark oluyor

Kullanim farki yok ikiside ayni geldi bana gore ..yeni aldigim lastiklerin ebatinda kis lastiklerimde var ne serviste ne muayenede su ana kadar bi sikintisini gormedim cok sukur .. 🙂

Marka fransız olduğu için boykot dahilindedir.üretim yeri çok önemli değil.

Anladim bundan sonra ne mali olduguna bakar oyle paylasimda bulunurum..

Back