O meshur lastik michelin tavsiye ederim energy saver plus yakitta seste muthis fark ediyor pahali mahali ama aracinizi 2 3 yil satmayacaksaniz alin kullanin
ya bu lastik konusu ne olacak böyle işin içinden çıkamadım 4 adet d3 4 mevsimlik Lastik almayı düşünüyorum.Forma yazı yazan tecrübeli üstatların mesajlarına göre orijinal lastik ebatlarını değiştirmek mantıklı değil ,öyle arabanın görüntüsünde felanda değilim,beni hayata bağlasın,konforlu ve güvenli yol tutuşu sağlasın,e haliylede fiyat olarak ekonomik olması da iyi olur tabiki 🙂 aracımızda yük taşıma olayımız yok çok fazla yolda yapmıyorum (10 senede 62000 km) senede 4-5 defa denizli,2 defa da datça ya gidiyorum izmir de yaşıyorum.
kış lastiği konusunda hemen hemen bütün adminler savada hemfikir.yaz lastiği yukarıdaki markalar bizce uygundur.yük ve hız endexlerine dikkat edin.orijinal ebatlardan şaşmayın.
yaşadığım bölge olarak kış lastiklerine ihtiyaç yok 4 Mevsimi aynı lastikte çıkarmayı planlıyorum fiyatı problem etmiyorum ama faz yol yapmadığım içinde fazla para vermek istemiyorum,bu durumdada ucuz lastik güvensiz lastik algısı oluşuyor bende
Etiket degerlerine bakin lastiklerin tank lastigi gibi duran lastiklerin pekde kuru ve islakta iyi olmadigini goreceksiniz rezulteo diye bi site var akliniza gelen gelmeyen tum lastiklerin karsilastirabilirsiniz en iyisini ordan bulursunuz
@volkan guney
Kumhoyu ben oneririm kardes 3 aydir kisliklarini kullaniyorum gayet memnunum.Yazlik olarak internet alışveriş sitelerinde gayet uygun fiyatli modelleri mevcut oyle ki 16 jant yaklasik 125 TL den satiliyor tanesi...
@kadirfke
Markası pirelli de usta arkadaşlar fabrikadan çıkış lastik ebatlarını söyleyebilir mi acaba lastik alacaz da nasip....2010 model d3 kasa 105 beygir 1,6 mjet.