- Adı
- MEHMET
- Kan Grubu
- B RH +
- Aracınız
- Başka Araç
- Motor
- 1.3 Multijet
- Araç Yılı
- 2016
- Renk
- BEYAZ
Geçen istanbul'a kadar gittim geldim, araç'ın yakıt tüketimi 5.9 oldu, bagaj da yüklüydü bende 100-120 arası gittim.
Yeni lastikler çok fark etti.
Araç biraz daha hantal gibi ama yere tutunması , viraj kabiliyeti, fren mukavemeti çok iyi, parasını hak ediyor.
Kasisler sorun olmaktan çıktı.
Ama araç sanki hafif sağa çekiyor.
Lastik basınçlarından da olabilir, rot balanstan da olabilir diye düşünüyorum.
Rot baslans'ı servise mi yaptırayayım, yoksa lastik taktırdığımn yere mi?
Rot balansı dışarda yaptırsam garantiyi bozar mı?
Geçen istanbul'a kadar gittim geldim, araç'ın yakıt tüketimi 5.9 oldu, bagaj da yüklüydü bende 100-120 arası gittim.
Yeni lastikler çok fark etti.
Araç biraz daha hantal gibi ama yere tutunması , viraj kabiliyeti, fren mukavemeti çok iyi, parasını hak ediyor.
Kasisler sorun olmaktan çıktı.
Ama araç sanki hafif sağa çekiyor.
Lastik basınçlarından da olabilir, rot balanstan da olabilir diye düşünüyorum.
Rot baslans'ı servise mi yaptırayayım, yoksa lastik taktırdığımn yere mi?
Rot balansı dışarda yaptırsam garantiyi bozar mı?
hacım servise gitmiyorsan lassa bayisine git.garanti bozulmaz rahat ol!zaten lastikleride lassadan almıştın.lastiklerin rotasyonunu kontrol ettir.bu yönlü lastikler tek kelimeyle baş belası!
Allah nasip ederse, hafta sonu baktıracağım, lastikçiye, ön arka fren ve rot'a da baktırırım olmazsahavalarını kontrol ettinmi?geniş taban lastikte hava basıncı düşük olan tarafa doğru çekme olabilir.
Allah nasip ederse, hafta sonu baktıracağım, lastikçiye, ön arka fren ve rot'a da baktırırım olmazsahavalarını kontrol ettinmi?geniş taban lastikte hava basıncı düşük olan tarafa doğru çekme olabilir.
nitrojenli olduğundan , elimde de nitorjen olmadığından yapamadım.Allah nasip ederse, hafta sonu baktıracağım, lastikçiye, ön arka fren ve rot'a da baktırırım olmazsahavalarını kontrol ettinmi?geniş taban lastikte hava basıncı düşük olan tarafa doğru çekme olabilir.
otomatik-dijital hava makineleri var petrollerde.geçerken uğra bi kontrol et istersen lastik hava basınçlarını.
nitrojenli olduğundan , elimde de nitorjen olmadığından yapamadım.Allah nasip ederse, hafta sonu baktıracağım, lastikçiye, ön arka fren ve rot'a da baktırırım olmazsahavalarını kontrol ettinmi?geniş taban lastikte hava basıncı düşük olan tarafa doğru çekme olabilir.
otomatik-dijital hava makineleri var petrollerde.geçerken uğra bi kontrol et istersen lastik hava basınçlarını.
Yoksa ölçüm cihazım da var.
düz yplda direksiyonu bıralacaksınız ip gibi düm düz gitmeli ama çok tuhaf tekerlek nasıl ileri kayar ya çok sert şekilde çukura mı düştünüz
yollarımız malesef yine heryerde çukur var hemde bazıları öyle böyle değil
Servise gösterdiniz mi
Servise gösterdiniz mi
Hafta sonu bi sorun olmaz ise gitmeyi düşünüyorum,
Gitmeden de bi telefon edeceğim, belki diğer rotçudan kayıtlşarını almamı isterler.