lastik şeçimi

çok değilde biraz artırır.bende kışlıkları vardı petlasın biraz arttıda ebattan mı kışlıktan mı tam çözemedim.

115 tl
arkadaşlar 2001 dobloma bugün çok uçuza lastik taktırdım. bursa da ihtiyacı olanlar için tavsiyemdir.
birigstone 175 70 14
115 tl 6 taksit
izmir yolu albayraklarda

tanesi mi 115 tl ?

fethi ciğim illaki tanesidir.*yes**yes**yes*

o zaman uygun değil normal.

valla bir hafta aradım çin malı olanları 100 tl ye alabilirsiniz ama brigstone zor alırsınız liste fiyatı 175 tl
sava bile 120 tl metro markette
http://www.bridgestone.com.tr/Lastik/DD5/02/B250/

alkam otomotivde lassa miratta 110 tl ye alabiliyorum. ve bridgestone dan daha iyi bi lastik. bridgestone sadece 1 kez kullandım. ve 20.000 km sabredebildim. aynen çöpe attım.

oooou. çok pahalı. neymiş bu yaw. ben 2 ay önce 195/60/R15 i 160 tlye aldım. bizim ebatlar için sana uçmuş fiyatı abi.

ya hazır konusu geçmişken bi soru sormak ıstıyorum daha önce başınıza geldimi bnm lastıkler 215 " 40 " 17 road stone performans v desenli . seyir halınde ıken sürekli çip çip çip diye bi ses geliyo lastıklerden sanki bi yere sürtünüyolarmıs gibi acaba bu lastıklerden kaynaklanıyor olabilir mi ?

sürtünüyo olmasınlar? 🙂

yok ya sürtmüyolar buna eminim sürtse zırt zırt ses yapar bu vuruyo geciyo vuruyo geçiyo artık lastıkden dolayı yapıyor diye dusunuyorum ? olabilme ihtimali varmıdır acaba ?

acaba lastik içten balon mu yaptı dışarıdan görükmüyo da. o sürtüyo olmasın.

nasıl bi ses biliyomusun sanki lastige bişi sıkışmış uzerıne teker dondügü için ses yapıyomus gibi bişi

bizimde aynı şekilde ses geliyodu baya bindik tekerin havası düşmüşdü şişirdik babam 1-2 gün sonra cıvata sıkışmış çıkarmış hemen solmuş teker veya taşda sıkışmış olabilir

bu lastiklerin fiyatlarını neye göre değerlendiriyorsunuz anlamadım. hiç kimse lastiğin yaşından bahsetmiyor.

neye istinaden kurdun abi bu cümleyi ?
yardımcı olalım.

düz matematik. bir lastiğin raf ömrü 5 yıl olduğuna göre ve hiç bir lastikci yeni lastikleri bu fiyatlara vermeyeceğine göre ömrünü tamamlamaya 1 veya 2 yılı kalmış belki de tamamlamış lastikleri kampanya adı altında vatandaşa iteliyorlar. demek istediğim lastik fiyatlarını yazarken imalat tarihlerini de yazarsak daha anlaşılır olur.

Her lastiğin imal tarihine ayrı ayrı nasıl bakacak ki millet.ancak almaya karar verdiğin yerde bakarsın belki.

Back