115 tl
arkadaşlar 2001 dobloma bugün çok uçuza lastik taktırdım. bursa da ihtiyacı olanlar için tavsiyemdir.
birigstone 175 70 14
115 tl 6 taksit
izmir yolu albayraklarda
valla bir hafta aradım çin malı olanları 100 tl ye alabilirsiniz ama brigstone zor alırsınız liste fiyatı 175 tl
sava bile 120 tl metro markette
http://www.bridgestone.com.tr/Lastik/DD5/02/B250/
alkam otomotivde lassa miratta 110 tl ye alabiliyorum. ve bridgestone dan daha iyi bi lastik. bridgestone sadece 1 kez kullandım. ve 20.000 km sabredebildim. aynen çöpe attım.
ya hazır konusu geçmişken bi soru sormak ıstıyorum daha önce başınıza geldimi bnm lastıkler 215 " 40 " 17 road stone performans v desenli . seyir halınde ıken sürekli çip çip çip diye bi ses geliyo lastıklerden sanki bi yere sürtünüyolarmıs gibi acaba bu lastıklerden kaynaklanıyor olabilir mi ?
yok ya sürtmüyolar buna eminim sürtse zırt zırt ses yapar bu vuruyo geciyo vuruyo geçiyo artık lastıkden dolayı yapıyor diye dusunuyorum ? olabilme ihtimali varmıdır acaba ?
bizimde aynı şekilde ses geliyodu baya bindik tekerin havası düşmüşdü şişirdik babam 1-2 gün sonra cıvata sıkışmış çıkarmış hemen solmuş teker veya taşda sıkışmış olabilir
düz matematik. bir lastiğin raf ömrü 5 yıl olduğuna göre ve hiç bir lastikci yeni lastikleri bu fiyatlara vermeyeceğine göre ömrünü tamamlamaya 1 veya 2 yılı kalmış belki de tamamlamış lastikleri kampanya adı altında vatandaşa iteliyorlar. demek istediğim lastik fiyatlarını yazarken imalat tarihlerini de yazarsak daha anlaşılır olur.