koltuk kılıfı

50-60 ı gecmesin,sen takma aldığın yer kolay takar,uğraşmazsın...

BİDE ŞU PROFİL BİLGİLERİNİ BİR GÜNCELLE SANA ZAHMET...
f
serdar abi 50 tlik kılıfdan ne bekleyebilirsin ki beş para etmez.kullandım ordan biliyorum 50 tl olsun en iyisi bulman imkansız.geçen ay taktırdım 100 tl orj kılıfları 2+1 arkalar. cuk diye oturuyor.gerisi traşş😀

kullandın ve memnunsan okey kardeş,haklısın ozaman...

50-60 ı gecmesin,sen takma aldığın yer kolay takar,uğraşmazsın...

BİDE ŞU PROFİL BİLGİLERİNİ BİR GÜNCELLE SANA ZAHMET...
f
serdar abi 50 tlik kılıfdan ne bekleyebilirsin ki beş para etmez.kullandım ordan biliyorum 50 tl olsun en iyisi bulman imkansız.geçen ay taktırdım 100 tl orj kılıfları 2+1 arkalar. cuk diye oturuyor.gerisi traşş😀

yok yok benim aracimdakide 100 tl zaten 50 tl lik kilif fadimenin aybasi bezi gibi zaten....kumasi kotu...

Bende seni seviyorum o zaman good night baby*haho*

kılıf arıyorsanız ve paranıza kıyabiliriseniz 150 civarı özel dikorlar merterde kale sentırın arkasından bahçelievlere çıkarken sağda tamammen orjinal kumaşlar pejo-ford-reno-fiat koltuk kumaşları kumaşı fazla alarak d1 kasalar için yanlaradi döşeme kumaşları bile değiştirilebilir.ama daha ucuz olsun diyorsanız yine dobloya özel dikilmiş aksarayda kılıfçılar var ama şuna dikkate edin kafalıklarda doblo yazıyorsa daha iyi oluyor tam oturuyor ve yapıldıktan sonra orjinal koltuk gibi duruyor kılıf olduğu anlaşımıyor.

mantıklı...merterin orası iyiymiş,100-120 sıradan bişeye verene kadar 150 uygun ozaman<<

dobloya özel koltuk kılıflarımız mevcut normal satış fiyatlarımız 100 tl size özel fiyatımız 80 tl bilginize sunulur..iyi forumlar..

biraz daha koy üstüne sana koltuk alalım kardeş😀 o ne öyle😀

Yeni doblo'nun (PREMİO) sadece koltuklarını alabilme imkanımız var mı
yada onun görünümünde koltuk kılıfı satan yer?

13.jpg

dobloya özel koltuk kılıflarımız mevcut normal satış fiyatlarımız 100 tl size özel fiyatımız 80 tl bilginize sunulur..iyi forumlar..
işçilik içinde değilmi?yani istanbulda olan için?

[big]sizin için işçilikte bizden olsun...[/big]

KILIF GELDİ 60 TL YE...😉

*tup**tup**clap**clap**clap*

KILIF GELDİ 60 TL YE...😉

yok okadar değil kılıflarda işçilik artıdır..burda normalde 100 tl kılıf artı 20 tl işçilik alıyoruz..teamdobloya 80 tl işçilik dahil..

*clap*daha ne olsun....teşekkürler...

biraz daha koy üstüne sana koltuk alalım kardeş😀 o ne öyle😀

Yeni doblo'nun (PREMİO) sadece koltuklarını alabilme imkanımız var mı
yada onun görünümünde koltuk kılıfı satan yer?

13.jpg

koltuklar serviste vardır ama pahalı olur

bizde 3 ay önce taktırdık 120 tl önler ortobedik arka 2+1

KILIF GELDİ 60 TL YE...😉

yok okadar değil kılıflarda işçilik artıdır..burda normalde 100 tl kılıf artı 20 tl işçilik alıyoruz..teamdobloya 80 tl işçilik dahil..

tamam işte akif bey bende aynısını söylüyorum... 80 tl ye alıp başka yerde taktırsak birde 20 tlişçilik verecez ya... 80 tl'ye işçiliği de yaptığınız için diyorum kılıf 60 a gelir diye... yani şnt de her şey teamdoblo ailesi için güzel...*clap**clap*...

Back