koltuk kılıfı

kral_37

Aktif Üye
iyi akşamlar.d2 kasa doblo premio arabamıza koltuk kılıfı almak istiyoruz.ama ben deri olsun diyorum(deri dediğim vinex midir nedir) ailem ise deri terletir başka al diyolar.sizin tecrubeniz warmı bu konu hakkında nasıl bişey yaptrabilrm

iyi akşamlar.d2 kasa doblo premio arabamıza koltuk kılıfı almak istiyoruz.ama ben deri olsun diyorum(deri dediğim vinex midir nedir) ailem ise deri terletir başka al diyolar.sizin tecrubeniz warmı bu konu hakkında nasıl bişey yaptrabilrm

kardeşim benim arabada deri kılıflar vardı tabi hakiki değil vinlex yaz kış adama bayağı bir derletiyor.ben beğenmedim söktüm.

kesinlikle kumaş al daha sağlıklı....gerçek deri istiyosan yapan tanıdık var 900 civarı...😀 o yüzden de kumaş iyidir iyi...

kumas al ama iyisini al....SNT irtibata gec manyak kiliflar var ben taktirdim super....

anladım abi.o zaman kumaş yaptırtıyım bide evdekilerle papaz olmuyalım söktür yeniden al felan ugraşmayalım 🙂 kumaşta ne renk gider doblolarımıza

o zevk işte...bana sorsan bej gibi...

benmde aklımda krem rengi tarzı bişeyler war amma çabuk kirlenir mi die de çekiniyorum abi :/
http://www.hepsiburada.com/Liste/stil-avargard-fiat-doblo-21-model-ortapedik-koltuk-kilifi-bej/productDetails.aspx?productId=otctn30016&categoryId=20036925

oha o ne be 121 tl mi.....

kardeşim bakarsan bağ bakmassan caddy olur😀

biraz daha koy üstüne sana koltuk alalım kardeş😀 o ne öyle😀

evet abi banada baya pahalı geldi.ne kadara kadar uygundur bide kendimiz takabilrmiyiz bunları

sen istanbulun neresindesin....

50-60 ı gecmesin,sen takma aldığın yer kolay takar,uğraşmazsın...

BİDE ŞU PROFİL BİLGİLERİNİ BİR GÜNCELLE SANA ZAHMET...

küçükçekmece abi
eheueue küççükçekmece dedi yav😀

gümrükte oturan senmiydin abi ? 😀

gümrüktemi😀
orada oturulurmu kardeşim,Taştepede,yukarısında oturuyorum ben...müsait olduğumuz bigün görüşelim,birlikte snt ye gidelim de kılıf gör....

küçükçekmece abi
eheueue küççükçekmece dedi yav😀

gümrükte oturan senmiydin abi ? 😀

gümrüktemi😀
orada oturulurmu kardeşim,Taştepede,yukarısında oturuyorum ben...müsait olduğumuz bigün görüşelim,birlikte snt ye gidelim de kılıf gör....

valla iyi olur abi.22sinde alıcam ben kılıfı müsait oldugun bigün buluşalım abi.snt nere bu arada?😀

Back