koltuk kılıfı

S.a. arkadaşlar anladigim kadarıyla snt buraya uygun fiyat veriyor kılıf için aracı mağazaya götürmek gerekli mıdır ben sefakoy snt karşıdao yyüzden soruyorum birde vilnex kılıf varmı acaba fiyatı nedir vilnex kılıf ve branda dusunuyorum

iletişime geçin kargo ile gönderirler isterseniz.

Eğer vinex bu resimdeki gibi bulabiliyorsan hemen al banada haber ver,
hem koltuğu rahatlatıyor, hemde görüntüsü hoş.
Deriden de uzak dur derim, yazın yanarsın oturamazsın, kışın donarsın oturamazsın 😀
g4Yg4N.png

Koltuk ısıtması olmayan araçlarda deri hakikaten çok büyük sikinti

@Fethi KORKUT
sahi d2 kasaların vip serisinde koltuk ısıtma varmı _?

Bende cmax vardı deri koltuk isitmasız inanın kışın donduruyodu yazınsa koltuğa oturmadan önce düşündürüyodu...

Yazın nabaz Alper? 🙂

F@Fethi KORKUT
yazında calistirmazsin benim fikrim kış için 😀

@AlperAkbiyik
battaniye değilde masaj aleti aldım ben hemde ısıtmalı.araçta da kullanılabiliyor ama araçta kullanmadım hiç.bim den almıştım 5-6 yıl oldu.

@MEHMET78 o cihazlardan bimde yakın zamanda gördüm memnunitiniz nasildi..

orjinal deri kesinlikle yakma yapmaz kışında donma olmaz bizim d1 dobloyu kendimiz orjinal mercedes derisi ile vip yapıldı hiç sorun yoktu

ama vinlex tehlikeli eğer kalitesiz ise kokuda yapar tanmada donma da ve terleme yapar zatwen görüntü olarak kesinlikle orjinal deri gibi olamaz ahsen kalitesiz vinlexi asla arabaya koymam ama vinlexinde kaliteli olanları var

ama vinlexin kaliteliside olsa orjinal deri gibi kesinlikle olmaz

@AlperAkbiyik
fiyatına göre iyi sayılır.çok fazlada kullanıyorum.

merhaba arkadaşlar d4 dobloma koltuk kılıfı ve cam rüzgarlığı taptırmak istiyorum ama yorumlardan baktığım kadarıyla snt orjinal gibi kılıf takıyor,fakat snt sanırım beykozda,sefaköyden taşındı herhalde,birde güncel fiyatları nedir koltuk kılıflarının,koltuk kılıfı birebir oturup orjinal gibi duruyormu taktıran arkadaşlar cevap verirse sevinirim

@premio2012_55

kayaşehirde oturuyorum fakat esenler uzak sayılmaz,özel dikimmi yapıyor yoksa hazır kılıfmı takıyor,birde fiyatlar nasıl

Esenler atisalan da koltuk kilif imalatcisi var mezarligin orda birebir orj kesim kilifvar montaj da yapiyor.fiyattida uygun yolun duserse bak

arkadaşlar merterde kale centerden bahçelievlere giderlekn reno bayiini geçince 150-200 mtr ileride taksilere koltuk kılıfı diken bir yer var ve kumaşları tamamen orjinal ve fabrikadan gelmekte oradanda bakabilirisnizi. fiyatı biraz pahalldır ama tamamen orjinal gibi duruyor.

@mayanoglu
Koltuk kılıfı hazır olursa kısa sürede deforme oluyor ama koltuğun üzerine dililirse daha güzel ve kulanisli oluyor şahsi tavsiyem güzel bir ustaya gidip koltuğun üzerine olması zaten aradaki fark fazla olmaz sanırım hazır kılıflar 90 ila 170 arası ama koltuk üstüne olursa 250 300 olabilir malzeme ve işçilik kumaş kalitesine göre

Back