Arkadaşlar ben hiç kimseye benim arabamı alıp arka koltuk başlığı sorununu çözsün demedim.Bu ortak sorunumuzu elbirliği ile nasıl çözeriz demeye getirdim.Başlığı söküp sorunu çözmüşsün demekle olmuyor.Ben o başlığı sökmek zorunda kalıyorsam ortada bir dizayn hatası var demektir.Bizler sessiz kalırsak daha çok böyle sorunlarla boğuşmaya devam ederiz. Yukarıda örnek verdim,birçok kişinin hiç fark edemeyeceği basit bir sorun yüzünden,üretim hatası olduğu için ben arabamı 2 ay içinde Fiat'a değiştirtmiştim.Ayrıca bu sorunu ben kendim çözerim, emekli adamım gider araştırırım ama aynı dertten şikayetçi olan, ya da sorunu çözen arkadaşlar varmı diye bu başlığı oluşturdum.Önemli olan paylaşmak, birbirlerimizin deneyimlerinden faydalanmak değilmi Arkadaşlar. Ayrıca hafif kırıcı ve birbirimizi üzen yorumlara neden olduğu için bu konuyu dile getirdiğime pişman oldum.Laf olsun diye yorum yaparak(kimseyi suçladığımdan değil uyarı manasında) sitenin kalitesini düşürmeden,birbirimizi kırmadan yolumuza devam edelim Arkadaşlar. Herkese Selamlar.