Başlığın dikiz aynası görüş alanını kapatmasını bazı arkadaşlar hafife alarak,çözülmesi gereken daha önemli sorunlar var diyerek torpido kirlerini örnek vermiş. Birinci sorun Allah muhafaza adama kaza yaptırır ama torpido kirleri yaptırmaz.Bunları yazan arkadaşların yönetici olması,açıkçası üzdü beni. Bizler araçlarımızda gördüğümüz hataları Fiat'a bildirip düzeltmelerini istemezsek, onların bize sattığı araçları alırız.Ama hataları bildirip düzeltmelerini istersek, bizim istediğimiz kaliteli araçları alırız.
Size bir örnek vereyim. Ben Doblo Premio'mu 2009 un 1 Nisanında aldım.Aradan 5 gün geçti, ön camdan başlayıp tavandan arka bagajın menteşeleri sonuna kadar giden lastiğin,sol taraftaki bitim yerinde 4 cm. kadarlık bir kısmının yerine oturmadığını 1,5 mm kadar yukarıda kaldığını farkettim.İki tarafın da lastiklerini kaldırdım ve gördüm ki, tavan sacı sol yan sac ile 5 mm aralık ile kaynatılmış. Halbuki sağ taraf gibi 14 mm ara ile kaynatılması gerekiyordu. Ben bunun üretim hatası olduğunda ısrar ettim ve 11 Haziran günü bendeki arabayı alıp, yeni bir araba verdiler.Belki ne demek istediğimi bu örnekle daha iyi anlatabilmişimdir.