Koctas'a Gelecekler (18 Mart için)

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
😀

koray abi senin iş görüişmen ne oldu

😀

görüştüm bakalım yarın belli olcak kesinlik kazancak

inşallah senin için hayırlısı olsun

hayırlı olur inşaallah korayım.

😀

SLM KORAYCIĞIM.HAYIRLI Bİ İŞ OLUR İNŞALLAH.İŞİN ADI NE MESLEKLEMİ İLGİLİ. SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

😀

SLM KORAYCIĞIM.HAYIRLI Bİ İŞ OLUR İNŞALLAH.İŞİN ADI NE MESLEKLEMİ İLGİLİ. SLM MEVLÜT AMCA.*comfort**bye*

yok be mevlüt amca ne mesleği şu ataköydeki Sheraton Otelde vale işi 😀 bu gün gittimde garajda s2000 yatıyodu 😀

koray inşallah hayırlı olur kardeşim

hadi bakalim koray.....yarin okeyleselerde en erken hafta basi baslarsin ise...yani bulusmaya geliyorsun....

dimi efenim dimi😀

hadi bakalim koray.....yarin okeyleselerde en erken hafta basi baslarsin ise...yani bulusmaya geliyorsun....

abi zaten adamların personel ihtiyacı yok ama oranın sahibi sanırım tamer bey benim babamın arkadaşının arkadaşı babamın arkadaşı o otelde kuaför zaten babamın arkadaşıda ben sana yarın iş başı yaptırırım dio adamda personel ihtiyacı yok diyo marinaya açılcakmış o zaman çağrırız falan fistan diyo bakalım ne olcak yarın

ne iş bu anlamadım...kaptanmı olucan?

ne iş bu anlamadım...kaptanmı olucan?

yok be abi vale bunlar otelin valesi değil ihaleyle sanırım iş alıyorlar böle ataköy marinayada açıcaklarmış vale

vale şu arabaları alıp parkeden,sora getirenmiydi kardeşim?

aynen oyle otopark gorevlisinin kultur gormus ismi

vale...kolay iş,otoparkta gece nöbetçiliği yapmıştım baya😀 son gelen arabanın içinde uyurdum:d

vale...kolay iş,otoparkta gece nöbetçiliği yapmıştım baya😀 son gelen arabanın içinde uyurdum:d

😀

sendemi bedeşlisin yoksa.

17032012114014.jpg

Durum
Konu tartışmaya kapatılmıştır.
Back