Kocaeli tarafında tanıdıklarımız

emrdmr58

Yeni Üye
Doblo
Adı
Emir
Kan Grubu
0 +
Aracınız
Doblo
Motor
1.3 Multijet
Aracı yeni aldım kardeşlerim, ilgilenmek istiyorum şimdilik tuning ve aksesuar ihtiyacım var bazı parçalara ihtiyacım var. Kocaeliden yöneticilerimiz sticker ve bu konuyla ilgili abilerimizden, kardeşlerimizden yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler

Stıcker için talep formunu doldurursanız yardımcı olunur parça konusunda eparca int sitesi ünlüoto sponsorumuz tarafından karsılanır

Stıcker için talep formunu doldurursanız yardımcı olunur parça konusunda eparca int sitesi ünlüoto sponsorumuz tarafından karsılanır
ErhanÇelik
Merhaba uzun süre önce sticker talep formu doldurdum fakat dönüş olmadı. Corona süreci sebebi ile olabilir belki.
İstanbul Maltepe bölge temsilcisi var mı ? Varsa nasıl iletişime geçebilirim. Yada kiminle iletişime geçmek gerekiyor.
Sağlıcakla kalın

Aracı yeni aldım kardeşlerim, ilgilenmek istiyorum şimdilik tuning ve aksesuar ihtiyacım var bazı parçalara ihtiyacım var. Kocaeliden yöneticilerimiz sticker ve bu konuyla ilgili abilerimizden, kardeşlerimizden yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler
Kocaeli'nin hangi bölgesinde siniz yardımcı olalım

Aktif olarak gölcük, ikamet olarak Karamürseldeyim

ErhanÇelik
Merhaba uzun süre önce sticker talep formu doldurdum fakat dönüş olmadı. Corona süreci sebebi ile olabilir belki.
İstanbul Maltepe bölge temsilcisi var mı ? Varsa nasıl iletişime geçebilirim. Yada kiminle iletişime geçmek gerekiyor.
Sağlıcakla kalın
Tam yerine geldiniz?05332617719 numaram watsaptan yazarsanız yardımcı olurum maltepedeyim

Tam yerine geldiniz?05332617719 numaram watsaptan yazarsanız yardımcı olurum maltepedeyim
Bugün Erhan bey ile tanışarak sticker yapıştırdık.
Yardımları için teşekkür ederim.
IMG-20200604-WA0048.jpg

Numaranı yolla yardımcı olalım yada sticker talep formu doldur gerisi hallolur

Aracı yeni aldım kardeşlerim, ilgilenmek istiyorum şimdilik tuning ve aksesuar ihtiyacım var bazı parçalara ihtiyacım var. Kocaeliden yöneticilerimiz sticker ve b

Numaranı gönder yardımcı olalım kardeşim

Gebze de bakım ve egr map sensörü temizliği yaptırabileceğim güvenilir bir yer varmı acaba

Selamün aleyküm kardeşim yarın akşam intetex fuar alanında buluşamaz gelirsen yardımcı oluruz.

team doblo izmit whatsaap grubu var mı varsa beni gruba alırmısınız

Back