emrdmr58
Yeni Üye
Doblo- Kayıt
- 29 Mayıs 2020
- Adı
- Emir
- Kan Grubu
- 0 +
- Aracınız
- Doblo
- Motor
- 1.3 Multijet
ErhanÇelikStıcker için talep formunu doldurursanız yardımcı olunur parça konusunda eparca int sitesi ünlüoto sponsorumuz tarafından karsılanır
Kocaeli'nin hangi bölgesinde siniz yardımcı olalımAracı yeni aldım kardeşlerim, ilgilenmek istiyorum şimdilik tuning ve aksesuar ihtiyacım var bazı parçalara ihtiyacım var. Kocaeliden yöneticilerimiz sticker ve bu konuyla ilgili abilerimizden, kardeşlerimizden yardımlarını bekliyorum. Teşekkürler
Tam yerine geldiniz?05332617719 numaram watsaptan yazarsanız yardımcı olurum maltepedeyimErhanÇelik
Merhaba uzun süre önce sticker talep formu doldurdum fakat dönüş olmadı. Corona süreci sebebi ile olabilir belki.
İstanbul Maltepe bölge temsilcisi var mı ? Varsa nasıl iletişime geçebilirim. Yada kiminle iletişime geçmek gerekiyor.
Sağlıcakla kalın
Bugün Erhan bey ile tanışarak sticker yapıştırdık.Tam yerine geldiniz?05332617719 numaram watsaptan yazarsanız yardımcı olurum maltepedeyim
Abi Sticker Gebze de oturuyorum nasıl yaparızKocaeli'nin hangi bölgesinde siniz yardımcı olalım
Aracı yeni aldım kardeşlerim, ilgilenmek istiyorum şimdilik tuning ve aksesuar ihtiyacım var bazı parçalara ihtiyacım var. Kocaeliden yöneticilerimiz sticker ve b
0545 373 63 81Numaranı gönder yardımcı olalım kardeşim
Selamün aleyküm kardeşim yarın akşam intetex fuar alanında buluşamaz gelirsen yardımcı oluruz.
(link)körfezde sticer bulabileceğimiz yer var mı
@NamiKargı yardımcı olurkörfezde sticer bulabileceğimiz yer var mı