butun doblolar hatta butun araclar da boyle diyebiliriz.. klima sogutma yapar istmi islevini ise motor sogutma suyu yapar.. yani once motor isinacak ki sogutma suyuda isinsin ve kalorifer vazifesi gorsun..saolasın hemşehrim yardımcı olduğun için bütün klimalar bu şekilmi yani arac ısınana kadar ısıtmıyor diğer doblolarda da bölemi
butun doblolar hatta butun araclar da boyle diyebiliriz.. klima sogutma yapar istmi islevini ise motor sogutma suyu yapar.. yani once motor isinacak ki sogutma suyuda isinsin ve kalorifer vazifesi gorsun..saolasın hemşehrim yardımcı olduğun için bütün klimalar bu şekilmi yani arac ısınana kadar ısıtmıyor diğer doblolarda da bölemi
1.9 jtd aracımın kliması ısıtmyr sıcak havalarda buz gibi üflüyor ama arac soğukken klimayı calıştırdığımda sıcak üflemesi lazım değil mi benmi yanlış biliyorum yardımcı olrmusunuz arac ısınana kadar soğuk üflüyor dobloları bilirsiniz dizel cok zor ısınır
üstadım sagolasın sayende 10 saniyede olayı cözdüm nekadar dua aldın anlatamambende arabamı ilk aldıgımda ne klima calısıyordu nede sıcaklık üflüyordu. sanayiye gittim tamırcım bi baktı abi dedi ısıtma fanlarının kablosu cıkmıs yerınde bi taktı aman yarabbi bı sıcaklık üflüyor akıllara zarar 2 dk da içerisi hamam gibi oldu. klimaya gelincede gazı bitmiş şimdi doldur ma yazın doldurursun dedi ama bi sıkıntı yok dedi onada .
tesekürler üstattorpidonun altında soketi var fanın. fanda orda. o gevşiyor. elle dokununca düzelir.