KLASİK OTO KOLEKSİYONUMDAN SEÇMELER

baki abi senin T-REX kollekiyonun da vardı demi😀

heeee ben prehistoric oldugundan oturu kendim doldurup kuruttum hepsini...😀

Tebrik ediyorum güzel bir hobi ,benim de yeni nesil spor araçlara merakım var ama çocuklu evlerde muhafazası biraz zor.

Tebrik ediyorum güzel bir hobi ,benim de yeni nesil spor araçlara merakım var ama çocuklu evlerde muhafazası biraz zor.

ben 2400 kusur tam sayi veremeyecegim.....araclarimla 4 cocuk buyuttum...bu baska bir sey hastalik..insani dinlendiriyor....

boldo olan oldsmobil.....orada mustang yok...ama koleksiyonun icinde bir kac cesit var. senin icin bir ara resimlerim.....hemde bayrak kirmizi var....

bordoyu demiyorum abi...onun arka/yanında kalan kül gri bir cabrio var...onu diyom...

aga ben oldsmobil bilemem...kalsik dedin mi chavrolet impala,ford musteng,chevrolet camaro...bana bunlarla gel!1303S tostosla gel bana...porche 156 ile gel,50 medel 1.1 motor 25 hp transporterle gel son hızı 97 olsada sen 100 ü gör gel!ön camı direkli olsun!

heeee ben prehistoric oldugundan oturu kendim doldurup kuruttum hepsini...😀
,
inanırımmmm😀

raptor ustam...bak simdi almaya baslasan 10 sene sonra cok ciddi bir kolleksiyonun olur nasil manyak bir zevk anlatamam....bazen asagi inip onlari calisma tezgahima park ediyorum....bir daliyorum o dunyanin icine bir bakiyorum saat ucup gitmis,....

😀 harbi ya süper bişey...

sanada tavsiye olunur....ilk ve orta okul yillarinda pul koleksiyonum vardi filateli.. ablam el koydu...bende bunlara basladim harcliklarla falan sonra tutku oldu bende....

sanada tavsiye olunur....ilk ve orta okul yillarinda pul koleksiyonum vardi filateli.. ablam el koydu...bende bunlara basladim harcliklarla falan sonra tutku oldu bende....

güzel şeyler bunlar.insanın böyle şeylerle ilgilenmesi gerekir aslında.*tup*

ben pul kolleksiyonlarımı daha farklı amaclar için kullanıyodum abi ya😀

güzel şeyler bunlar.insanın böyle şeylerle ilgilenmesi gerekir aslında.*tup*

aynen mustafacim.....insanin hobileri olmali...

ben pul kolleksiyonlarımı daha farklı amaclar için kullanıyodum abi ya😀

kullaniyordun...gecmis zaman....ben hala kullaniyorum....simdiki zaman.....

buda sana kapak olsun. okudugun zaman....😀😀😀

her zaman abi her zaman😀 boynum kıldan ince kılıçtan keskindir,emrindeyim😀

eyvallah ....opuldun ..gigindan. bin kere....

etkileyici bir söz😀😀😀

Back