KLASİK OTO KOLEKSİYONUMDAN SEÇMELER

bakiergul

Onursal Admin
Onursal Danışman Yönetici
Renk
LAL KIRMIZI
Kardeslerim daha önce size klasik oto maket koloksiyonumdan söz etmiştim......şimdi sizle bir bölümünü paylaşıyorum......yorumları alayım

BU DA EN KIYMETLİM

abi bu akşam döktürüyorsun.çok güzeller.*tup*

ne yapayim mustafacim....dun aksam patladim ...site paket olmus delirdim...
evet bunlar benim canlarim.....daha cok varda asagida......bunlari tv unitesi yaptim sagina soluna koydum lcd tv nin....

evet bunlar benim canlarim.....daha cok varda asagida......bunlari tv unitesi yaptim sagina soluna koydum lcd tv nin....

*clap**clap**clap**tup**tup* süper abi yakışır.

*clap**clap**clap**tup**tup* süper abi yakışır.

eyvallah....*inlove*

offf hepsi süper ama en sonuncu benim favorim abi....harika bişey.....

offf hepsi süper ama en sonuncu benim favorim abi....harika bişey.....

moruk sonuncu tam birebir ornek herseyi faal civatasina kafar full orjinal ornek......

offfff diyorum offf

süpermiş be abi....*yes*

süpermiş be abi....*yes*

eyvallah can.....canlilarini gorup bindik bazilarini kullandik....biz bu donemlere yetistik.....isterdim sizlerde orjinallerini gorun...gerci ....istanbulda koc muzesinde bircok gercek klasik bulunmakta...

abi çok güzeller maşallah diyorum

bende onlara gözümgibi bakıyorum bende bu hafta tüm maketlerime cila yaptım vçok hoşuma gidiyorlar

bende onlara gözümgibi bakıyorum bende bu hafta tüm maketlerime cila yaptım vçok hoşuma gidiyorlar

bakmalisinda zaten.....onlar maket degil canli ben onlarla konusuyorum....

bende de var klasik oto merakı 80 ne yakında maket arabam var ama vitrinim yok hepsi kolilerde duruyor *no*

bende de var klasik oto merakı 80 ne yakında maket arabam var ama vitrinim yok hepsi kolilerde duruyor *no*

neler var kardesim....kaca kac ornek ...satarsan uygun alirim...ziyan olmasinlar...

bakmalisinda zaten.....onlar maket degil canli ben onlarla konusuyorum....
deli baki😀😀😀😀😀

Back